måndag 22 november 2010

Söndagens event, Non smoke!

Igår var jag på ett event som Skugge&Co ordnade igen den här gången var det "Non smoking generation" som stod som värdar. Vi möttes i Clarion hotel på Ringvägen, ni som bor söder om stan känner nog till hotellet som ligger ovanpå den södra entrén av Söderledstunneln. Jag gör ju det så halva nöjet var faktiskt att få se hotellet från insidan det var faktisk lite mäktigt att få se tunneln från den här sidan men det var ju synd att det inte var matchdag för DIF för då hade ju Globen varit upplyst i de vackra färgerna gult, rött o blått som det var nu syntes knappt den vackra byggnaden i diset.


Den här gången "lurade" jag med mig min äldsta son, han 21 åringen som har flyttat hemifrån, så det blev ett dubbelt nöje där också att både få gå på event o få hjälp och få träffa honom lite mer än den där stunden vid söndags middagen som vi har gjort till tradition att han kommer hem o äter.

Men nu fick vi nöja oss med att äta av Clarion Hotels kända bakverk som inte bara var vackra de var goda också och som stolt mamma har man nu lärt min son att dricka te så vi hade det riktigt mysigt! Jag lärde känna några nya bloggare också det var allmänbloggarna Amanda och Kelly som var glad över att hon nu har kunnat sluta feströka och skriver om det på sin blogg och sen var det även dansarna Steffi och Marilyn som är emot rökning allmänt. Bra tycker jag som är mamma till tre astmatiska barn och har kämpat emot rökning under alla år för att slippa se mina barn bli "blå" av att kämpa över att få luft (el. att få ut luften ur lungorna för det är det man inte kan när man har astma). Rökare, tänk på det när ni går runt och bolmar bland folk eller dessa balkongrökare som borde förbjudas eftersom de förstör för så många omkring sig!!!


Vi var många bloggare som aldrig hade träffats tidigare men det var kul att få lära känna flera av de unga bloggarna som tex DennisM och Kissie (där jag och sonen är med på bild) och att få höra att de helt klart är emot rökning! För har ni tänkt på att den drogen som är den mest beroendeframkallande är nikotin och att i dagens Sverige så är det 45 st nya som börjar röka varje dag och om det är det mest beroendeframkallande som finns så är det faktiskt väldigt stor risk att de fortsätter.

Tänk var mycket nyttigt man får veta om man går på Skugge&Co events och tänk vad kul det är att få en liten "Goodiebag" med sig hem också!

7 kommentarer:

Boktokig Eva Boström sa...

Jag Har tänkt skriva till dig, men du hann före mig! Vilken trevlig son du har! Hur gör man för att få så fina barn?

Nej, den 15:e har jag inte blivit inbjuden till! Du står nog högre i VIP-rankningen hos dem! ;) Vad blir det då för kul som du ska gå på?

Elle sa...

Vad kul att kunna förena nytta med nöje och umgås lite med sonen!
Kan tänka mig att din oumberlige make nyfiket rotat igenom din googiebag redan?

Bra tema, att kämpa mot rökning. Jag har aldrig rökt och tänker inte börja heller. Hemma hos oss har det alltid varit rökfritt, alla får snällt gå ut i kylan. På vintern leder det till att det röks lite mindre. Inte mitt problem, men ändå...*ler*

Ha en skön kväll!
Kram Elle

Caja: sa...

Vilket trevligt nöje en söndag!!!
Kram från en sen 1 år och 8 månader ickerökande caja, och stolt måste jag tillägga ;-D

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Ny braig tävling hos mig..

http://uj76.blogspot.com/2010/11/tant-lottar-ut-valfria-varor.html

..med chans att vinna valfria produkter från en finfin allt-i-allo butik :)

mirre sa...

Hej!

Tack för din kommentar. Jag tycker också det var väldigt lärorikt och intressant.
Blir jätteglad över att läsa din kommentar och jag hoppas jag kan fortsätta inspirera.

Ang. Sibel så har jag ingen aning faktiskt om hon kommer med nytt snart. Hon sa lite om en singel som skulle komma men vet inte när. :)

Många kramar!!
/Maria

Anonym sa...

[url=http://www.abercrombiefrancer.net/]Abercrombie[/url] rsvgs [url=http://www.burberrytrenchpascherfr.com/]http://www.burberrytrenchpascherfr.com/[/url] srpks [url=http://www.chaussureslouboutinfc.net/]louboutin[/url] dzboq [url=http://www.mxsmonclerdoudounefemme.com/]moncler homme[/url] cjkuy

Anonym sa...

[url=http://www.womensbootsfrpascher.com/]bailey button uggs[/url] oxvgu [url=http://www.louboutindiscountpascherfr.com/]http://www.louboutindiscountpascherfr.com/[/url] lojfx [url=http://www.ralphlaurenhommefrpascher.com/]ralph lauren[/url] isotc [url=http://www.louboutindiscountpascherfr.com/]louboutin pas cher[/url] jwgmn