tisdag 14 februari 2012

Det kom ett hjärtligt paket som rörde mig till tårar

För nu har uppföljaren till Lucy Dillons härliga feelgoodbok "Ensamma hjärtan och hemlösa hundar" kommit och Bokförlaget Forum hörde sig för om jag var intresserad av att läsa "Hundar, hus och hjärtats lust".
 Jag tackade mer än gärna ja till den, men skrev även hur svårt det är att hitta den första delen när man verkligen vill läsa den.


Det HJÄRTLIGA paket till mig innehöll: 
de två härliga feelgoodböckerna, ett hjärtljus, "I hjärta YOU" servetter, en påse gelehjärtan och alltsammans låg inslaget med ett sidenband och ett fint papper med rosa-röda hjärtan på. Inte nog med det, utan paketet var fullt med röda hjärtkonfetter!


Vet ni hur lycklig jag blev?
Jag blev tårögd-lycklig av allt det fina! 
 För det som gör det extra känsligt nu, är för att jag har fått ett sådant där smärtskov som jag skrev om i mitt tidigare inlägg, sådan jag brukar få så här års när det är som kallast och man har förkylning i kroppen.
 Det som gjorde att jag i år inte behövdes läggas in på sjukhus är att jag har bättre grund medicinering (Metadon) som gör mig uthålligare men framför allt att jag har ett lager Morfin som jag kan ta efter behov. I lördags när skovet kom låg jag bara i sängen hela dagen och jag fick ta ett 10 x gånger den vanliga akutsmärtdosen för att häva smärtan. Som tur var var han den där jag är gift med (se ovan) som brukar kalla sig för Oumberlige Peter visade åter igen att det namnet passar honom för han har fått passa upp på mig hela tiden och duka fram te i termos vid soffan där jag nu ligger och så har jag mat i kylväska så att jag kan klara mig tills han kommer hem ifrån jobbet i natt.

Därför blev jag så rörd när jag får ett sådant här fint Alla hjärtans dags-paket som någon har brytt sig om och gjort så fint (o gott!) i stället för att bara få ett maskin inpackat. För ni kan kanske tänka er in i min situation där jag ligger och kämpar emot smärtorna med mina tabletter och så får jag något sådant här som skingrar mina tankar och jag får positiva impulser istället.
Det är väl ändå det som är tanken med den här dagen!?

Nu ska jag njuta av de härliga böckerna som handlar om en ung tjej som arbetade med PR bland innefolket i London och samtidigt som hon gör slut med sin kille, blir arbetslös och upptäcker sitt första gråa hårstrå så får hon reda på att hon har fått ärva sin älskade mosters hus och hundpensionat för hemlösa hundar....det är så långt jag har kommit i del 1 och jag är redan förtjust!
Nu känns det inte lika hemskt att ligga här och försöka slappna av för jag har även en del 2 att läsa...hm, undrar bara vad jag ska ha servetterna till, kommer det att bli sorgligt eller romantiskt...eller kanske till och med både ock!

Bokförlaget Forum Tack så otroligt mycket för det hjärtliga paketet och
 ett extra tack för del 1 som jag fick som en extra rec. ex. bok. 


 TILL ER ALLA KÄRA BLOGGVÄNNER DÄR UTE
TACK FÖR ATT NI FINNS
FÖR NI BETYDER OCKSÅ MYCKET FÖR MIG
OCH NI FÅR ALLA EN HJÄRTLIG HÄLSNING
 OCH EN STOR KRAM
IFRÅN DEN INTE SÅ PIGGA
POCKETHEXAN SJÄLV!


PS:Om ni läser Lucy Dillons böcker blir kanske även ni förtjusta i hundar precis som jag blev när dotterns ex. hund fick sina sju valpar och vi fick följa dem tills de kom till nya hem. Men inte hem till oss då vi tyvärr är allergiska, men man kan kelas lite grann med hjälp av rätt medicinering där också!DS


13 kommentarer:

Anonym sa...

Men vilket gulligt paket och innehållet också. Jag har inte läst något av henne, men jag får väl se om det finns någon ljudbok att lyssna till. Hoppas skovet går över snart.
Mia

Anni sa...

Vilken underbar överraskning att få ett sådant paket, jag blir alldeles tårögd själv!

Skickar en stor kram och hoppas att du inte blir liggande så länge ♥

anise sa...

Men vilket fint paket,underbart att någon gör det lilla extra som kan skänka mottagaren en varm och glad känsla..Underbart! Så tråkigt att du har hamnat i ett smärtskov,jag hoppas att det inte varar så länge..ha det så bra som du kan och njut av dina nya böcker..
Varm kram
Anita

Elle sa...

Jag kan förstå din glädje över det fina paketet - lagom till Alla Hjärtans Dag!
Ledsen blir jag att höra att du har så ont. Jag hoppas att det går över snabbt och att krafterna kommer tillbaka.
En stor Alla ♥ Kram till dig i efterskott!
KRAM!! Elle

Dehäreja sa...

Jag blir alldeles varm i hjärta när jag läser din blogg. Så mycket kärlek det finns i din smärtfyllda kropp ♥ Och vilket underbart paket!
Nu har jag beställt boken jag också! Hade ingen aning om att det fanns en uppföljare, så TACK för tipset.

Smärtstillande kramar!

Dehäreja sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Carpe Diem. sa...

Skickar en försiktig kram till dej och hoppas det börjar gå åt rätt håll.
KRAM

Anonym sa...

Oh så underbart med bokpaket :)

Har läst första delen. En riktig feelgoodbok.

madelein - mamma till sex sa...

Hej, det var längesedan, jag måste lägga till dig på bloglovin. Har du det? Jag missar de bloggare som jag inte har där, tycker det r så smidigt.
Det är ledsamt att höra att du har ett smärtskov. Jag hoppas verkligen att det går över snart!

Visst är det kul när man vinner. Ditt paket här kan man ju nästan jämföra med en vinst ;) Så gulligt av dem!!

Anni sa...

Nu vännen, har du fått en award av mig ♥

Duktiga Tjejen sa...

Vilket underbart bokpaket! Jag vill också ha precis det... Kanske får skriva till dem och be om dem (jag bloggar ju även om böcker för en nättidning på Västkusten).

Dehäreja sa...

Tittar in och håller om dig en stund...

Baronessan sa...

Urtråkigt att du ska behöva ha så ont. Jag förstår att du blev glad och uppiggad av det paketet.
Nu idag har det blivit varmare och jag hoppas att värmen håller i sig och stiger så att du kan känna dig bättre. Kram!