söndag 27 maj 2012

Pockethexan är tillbaks!...el. har du hittat en hexpocket?

Åh vänner vad jag har saknat er, har ni saknat mig?

Det är nämligen så att min dotter har bott hos sin pojkvän den senaste månaden och tog hon med sig sin dator samtidigt som våran gamla valde att sluta fungera. Därför har jag inte kunna skriva något här på bloggen eller hos er, för att inte säga att jag inte har kunna hålla koll på vad ni har gjort.

Vad har jag då gjort under den här tiden?
Tyvärr drabbades jag av smärtskov under vårvintern och det är först nu under de sista två veckorna som jag helt har återhämtat mig och är tillbaks till min dagliga dos av smärtstillande tabletter och har kunnat åka ut på utflykt och under de 2 v. har jag varit till tandläkaren och optikern...sen hem och vila men det är bättre än ingen utflykt alls!





Fast jag har även hunnit varit aktiv som Pockethexa och under de vackra rosa blommande träden i Kungsträdgården sökte jag efter en ny medlem som skulle få en bok att läsa så därför ställde jag ut en "hexpocket" alltså en pocket som tillhör bokklubben som jag kallar för bokringen "Pockethexorna på utflykt".


Är det du på bilden som har hexpocketen Kameleonten av Jane Aamund?


Det är en bok som handlar om en dansk kvinna som vill hitta sig själv och kärleken. Det ska verkligen bli spännande att få läsa vad du tycker om den du som hittade boken och tog med den hem.

Är det någon annan där ute som också har läst Janes bok får ni väldigt gärna skriva vad ni tycker om den och om skriva en rec. av den.

(Vill du också få hem en hexpocket och va med i bokringen? Läs hur du gör högerkolumnen el. skicka bara ett mail till mig så talar jag om hur man gör! pockethexan@live.se )