söndag 27 maj 2012

Pockethexan är tillbaks!...el. har du hittat en hexpocket?

Åh vänner vad jag har saknat er, har ni saknat mig?

Det är nämligen så att min dotter har bott hos sin pojkvän den senaste månaden och tog hon med sig sin dator samtidigt som våran gamla valde att sluta fungera. Därför har jag inte kunna skriva något här på bloggen eller hos er, för att inte säga att jag inte har kunna hålla koll på vad ni har gjort.

Vad har jag då gjort under den här tiden?
Tyvärr drabbades jag av smärtskov under vårvintern och det är först nu under de sista två veckorna som jag helt har återhämtat mig och är tillbaks till min dagliga dos av smärtstillande tabletter och har kunnat åka ut på utflykt och under de 2 v. har jag varit till tandläkaren och optikern...sen hem och vila men det är bättre än ingen utflykt alls!

Fast jag har även hunnit varit aktiv som Pockethexa och under de vackra rosa blommande träden i Kungsträdgården sökte jag efter en ny medlem som skulle få en bok att läsa så därför ställde jag ut en "hexpocket" alltså en pocket som tillhör bokklubben som jag kallar för bokringen "Pockethexorna på utflykt".


Är det du på bilden som har hexpocketen Kameleonten av Jane Aamund?


Det är en bok som handlar om en dansk kvinna som vill hitta sig själv och kärleken. Det ska verkligen bli spännande att få läsa vad du tycker om den du som hittade boken och tog med den hem.

Är det någon annan där ute som också har läst Janes bok får ni väldigt gärna skriva vad ni tycker om den och om skriva en rec. av den.

(Vill du också få hem en hexpocket och va med i bokringen? Läs hur du gör högerkolumnen el. skicka bara ett mail till mig så talar jag om hur man gör! pockethexan@live.se )

6 kommentarer:

Anni sa...

Vilken underbart somrig och fin bild på dig! Så härligt att se dig igen ♥

Carpe Diem. sa...

Hallå!
Vad skönt att se dej på benen igen! Inge roligt med dom här eländiga värkperioderna!
Kram och fortsätt "pigga på dej"! =D

Anni sa...

Du har väl inte glömt din utlottning i förra inlägget?
Kram!

Här är gudagott att vara ! sa...

Så glad jag blir att höra att du känner dej bättre ! Värk tär verkligen på kroppen och all ork försvinner...Tur att man lärt sej glädjas över dom där små ljusglimtarna som finns i vardagen.
- Tack för din gulliga hälsning ♥
Att få dagens ros är en stor ära !
Tycker faktiskt att det var synd att Djurgården åkte ut..det hade varit bättre att dom hade klarat sej kvar i stället för att Rögle gick upp.
För mitt AIK gick det inte ända fram. - En förlorad final igen...Men nästa år blir det guld ;)
Nu ska jag anmäla mej till din utlottning !
Ha det gott och sköt om dej !
Kram Anneli ♥

4U2 sa...

Misstänkte att du inte kunde pga smärtan m.m, skriva några rader. Kul att se dig fräsch och fin och med en glass i handen!

Anonym sa...

Vilken fin bild på dig och vilken kul idé med boken:) /C