onsdag 13 december 2017

Lucka 12

Lucka 12
Lilla Frun Gitte Olofsson alias Pockethexan är fortfarande inte riktigt pigg och mitt dilemma är bara hosta just nu som dessutom börjar ge med sig och "julbokskalenderinlägga" är ju knappast så betungande.
Enligt Pockethexans order så ska det inte visas någon vanlig bok idag utan något helt annat, ja helt annat är det kanske inte, det kallas ju för pysselbok, i detta fall en julpysselbok ifrån Lind & Co
Rita, sudda och rita på nytt, en julpysselbok där det följer med en penna så man kan dra streck, rita och sedan torka bort det man gjort och göra det om och om igen.
Den här roliga boken kommer att hjälpa ditt barn att utveckla förmågan att räkna och hantera en penna, i en underbart tecknad och lätthanterbar vinter och julmiljö. Dessutom är det här är ett roligt sätt för yngre barn att öva upp kreativitet och observationsförmåga med olika övningar och klurigheter.
Boken innehåller många varierande bilder att rita färdigt – från julgranen som ska pyntas och julklappar att slå in till snögubbebyggande och skridskoåkning på dammen.
Rita fler figurer på sidorna, hitta olikheter och leta dig fram i labyrinter – det här är en bok som ger många timmars lärande och underhållning!
I samma serie finns sedan tidigare Min första mattebok, Min första pysselbok, Min första ritbok, På bondgården, Semesterpyssel, Börja räkna, Lär dig rita och I trädgården.
Ha en fortsatt fin pysseljul önskar Oumberlige Peter!

Inga kommentarer: