söndag 10 december 2017

Lucka 10

Lucka 10

Även de yngsta barnen vill gärna ha böcker att bläddra runt i och att få höra någon läsa för dem är ju alltid populärt. "min först bok om DJURENS UNGAR" av Dawn Sirett från Lind&co.

Boken är gjord i klassiskt pekboks material, alltså att sidorna är av tjock papp i stället för vanligt papper. Boken är indelad i gruppen 0-3 år men den här passar alla åldrar. För vem vill inte kika i och drömma sig bort bland bilderna på alla de söta djurungarna. 

Boken är enkelt uppdelad i olika flikar med en bild på den utvalda djurgruppen. Det innebär att även om man inte kan läsa kan man enkelt leta sig runt till sina älsklings djur. Till de olika fotona på djuren är det enkla textrader som är skrivna så att det ser handskrivet ut vilket gör det ännu enklare för nybörjare att börja läsa boken som säkert lockar med de gulliga djuren.

Helt klart så står den säkert på många barns önskelista till jul, även om de inte kan skriva själva.

PS:tygdjuren i bakgrunden är sydda av Pockethexan själv. De är till salu, skriv gärna en rad  till pockethexan@live.se om du är intresserad av att köpa en välsydd djurvän. Den kommer garanterat blir en stor hit som julklapp. Antingen till en stor eller lite vän eller varför inte till dig själv.DS
 

Inga kommentarer: