onsdag 26 september 2012

"Gör aldrig två flugor på smällen....PocketHexan har landat.....!"

Okej, jag skiter i min egen braiga Oumberligablogg och hjälper PocketHexan med att få ihop några inledande rader ifrån Bokmässan i Göteborg.
Ja, nu är vi äntligen på plats i Mässentren, biljettstrul som vanligt som handikappad, men det problemet är nu ur världen...hm...för vi hoppas, men i morgon klockan 9 ska det ligga två seminarebiljetter och vänta på oss.
Stressnivån är på topp, först hela dagen på Sahlgrenska Sjukhuset, ingår i ett forskningsprojekt där om "smärtlindring", de vill helst att man ligger kvar där, men att ligga på Sjukhus i onödan är inget för PocketHexan som i princip bott på sjukhus de senaste 18 åren. Trodde först det var av medicinska orsaker som man skulle ligga kvar, men så var det inte, det var mer ur praktiskt synpunkt.

I vilket fall som helst så ska vi vara där både i morgon Torsdag och på Fredag, men det hindrar inte ifrån Mässbesök, sedan har vi ju hela Lördagen och Söndagen på oss. Fast lite stressigt blir det att få allt att fungera, ja, inte för Hexan själv, hon vilar ju ut i Husbilen mellan Mässan och Sahlgrenska.

Som vanligt så finns det inte ordentligt med handikapparkeringsplatser, men sådant skiter Oumberlige Peter i, nu står vi direkt utanför, välkommen att knacka på, om inte gardinerna är fördragna då pågår det annan verksamhet....hm....styggingar där....inte på det viset. Hexans medicin måste få verka ibland.

Ja, nu vet alla "bloggare" och annat löst folk att vi är på plats, hoppas vi ses bland montrarna, på barerna, på seminarierna och ses vi under borden så är det högertrafik som gäller!
Väl mött, vid datorn som vanligt Peter Olofsson alias Ulv Röde Ditt Oskrivna Blad i Cyberbiblioteket!

7 kommentarer:

kajsastina sa...

Lycka till och ha det så trevligt på bokmässan i Göteborg!
kram

Baronessan sa...

Hoppas det där forskningsprojekt ger något. Ha det så kul på mässan!

Cajsas Faster sa...

Ha det så kul!

Anni sa...

Tur för Hexan att hon har en så luttrad och vältalig medföljare!

Joanna Björkqvist sa...

Vad kul det var att få träffas IRL idag, både Pockethexan och Oumberlige Peter!

Kom gärna tillbaka till Egenutgivarnas monter A02:52, för jag råkar veta att fler gärna bidrar med en bok till den redan digra samlingen! :)

Kram till er båda!

Carina Bång sa...

Hej hej!
Jag vill skänka er en bok på bokmässan i Göteborg. Var kan jag hitta er?
/Carina

Agneta sa...

Det var super att träffa er på bokmässan igår :) Nu är jag på väg hem efter två heldagar. Trött men lycklig. Sköt om er hälsar:
Agneta Brundin författare till Anorexia - En ovälkommen gäst. www.agnetabrundin.se