tisdag 27 november 2012

En oförglömlig IRL-date

 
Ja, jag vet att det inte är den bästa kvalitén på bilderna men jag ställer frågan ändå, vet du vilka det här är?

 
Jo det är faktiskt två väninnor som har umgåtts, shoppat, varit ute och ätit både på restaurang och café. De har känt varandra hela livet....nja nästan rätt, det kändes nämligen så redan efter den första pinsamma inledningen då jag lovade att möta henne vid flygbussen på T-centralen och så blir det hon som hittar mig på Pocketshop.

Men det är faktiskt så att det är första gången vi ses och vi fann varandra direkt alla fyra tror jag och då menar jag även hennes söta dotter Emelie och min Oumberlige make som håller i min mobilkamera.

Ni kanske har kunnat lista ut vem jag är? Ja jag är hon till höger, hon med kryckorna och jag är då Pockethexan och jag har alltså träffat Elle min och makens bloggvän från Tyskland som var på besök i Sverige och Stockholm i helgen.

Elle har bloggen Inredning-utredning och du har kanske också "pratat" med Elle men hon har tidigare varit lite hemlig med att visa hela sitt ansikte så jag har alltså fått ett litet scoop nu när jag får visa hela hennes vackra uppenbarelse. För att inte tala om hennes helt otroligt gulliga dotter som helt fick mig och maken på fall med sin charm.

Dottern talar nästan ingen svenska och jag trodde inte att jag kunde någon tyska men när maken och Elle var och hämtade det goda fikabrödet på Statsmissionens cafe i Gamla stan så fick hon och jag ett par minuter för oss själva och jag tänkte att nu får det bära eller brista jag ska prövar min skoltyska som jag inte har pratat sen jag gick ur 9-an. Efter hennes första förvånade min så sken hon upp och vi pratade på som aldrig förr. Hon började visa upp sitt smink som hon hade i en liten väska och jag visade stolt upp mitt läppglans i min och så var vi vänner för livet...eller i varje fall till det var dags att lämna av dem hos släkten på Söder.

Jag fick kämpa mot tårarna för jag ville fortsätta att träffas, men nu har Elle lovat att komma tillbaks till Stockholm igen och då får vi fortsätta på vår sightseeing av Stockholm som vi bara hann med vår lilla stam-pizzeria på Söder och vårt favo-fik i Gamla stan plus en tur på Västerlånggatan innan det var dags att säga adjö.

Maken och jag fick en jättemysig presentpåse av våra nya vänner och den innehöll två gulliga tomtemuggar med tysk text och lite tyska kakor...som inte blev så långlivade att jag hann fota dem...

Jag hade planerat att lämna över en Goodiebag som jag hade fått kvällen innan på ett event plus några pocketar som jag hade över.Tror ni att vi fick med oss det?

Nej tyvärr inte och inte heller vår fina kamera så alla bilderna är tagna med min mobil.

Tack Emelie och Elle för en oförglömlig eftermiddag, vi hoppas att ni fick en härlig helg tillsammans med släkt och vänner! Vi lovar att om vi kommer iväg på en Europatour med vår husbil så lovar vi att komma förbi hemma hos er i Tyskland!
Ni är vänner för livet! 

5 kommentarer:

Anni sa...

Vilket ljuvligt inlägg! Du är så mysig när du skriver, det känns att det kommer direkt från hjärtat utan krusiduller!

♥ kram på dig från en som varken börjat läsa någon pocket eller tittat på något husprogram eller något av allt det där andra jag ska göra ... snart ...

(men ja, jag gillar att ge bort egoistiska presenter ;-))

Elle sa...

Nu sitter jag här och skrattar med tårar i ögonen. Vad härligt du har skrivit och bilden på Emilie när hon sitter och "pudrar näsan" är helhärlig! Ska visa henne inlägget.
Tack själv för en trevlig eftermiddag som vi sent ska glömma.
Antar att jag kan börja leta efter en förlängningssladd som räcker från huset till husbilen ;)))
Vi hörs snart igen!
Kram
Ps. Hälsa den oumberlige maken. Synd att jag inte hann ta kort när han lekte med sockerbitarna...

CreandoPhoto sa...

Så fantastiskt att få träffas på riktigt! Visst blir man helt varm när en person är som man förväntar sig :)

SV; Koppen i min header är storfavoriten Zebra och är den gamla från Uppsala-Ekeby. Tror att de också nytillverkas nu.

Kramar Kicki

Helens Universum sa...

Härligt med nya vänner, ni såg verkligen ut att trivas! Tack för att du delar med dig av denna fina händelse! Kul att du gillar mina smycken!
Ha en härlig dag!
Kram Helen

Anonym sa...

Vad gulligt skrivet, trots att man är i andra tankar och lätt irriterad så blev man mer harmonisk efter detta inlägg. Det var ju precis det jag behövde läsa, mänskligheten har inte blivit helt tokig det finns faktiskt trevliga stunder också. (Varit med om lite konstiga dagar sista tiden)Tack vad duktig du är/ Charlotte