onsdag 1 augusti 2012

Styvfar har varit ute och åkt tågNu har det börjat trilla in mail från läsare som har hittat mina pocketar i bokringen "Pockethexorna på utflykt" som jag kallar för Hexpocketar. De är alltså de böcker jag har skickat, gett eller lagt ut för någon att hitta sedan läsa den för att till slut skicka ett mail till mig och berätta vad de tycker om den.


Den här gången var det en av de böcker som den här kvinnan fick med sig till sitt arbete på ABB i Västerås. Vem hon är? Vi kan kalla henne för Gammel-hexan och så får ni dra era slutsatser av det.

Så här skrev hexpocket-finnaren Catharina om sin bok:
Hej!
Boken var bra både Hi och Hu spännande men inte läskig.
När jag läste den gjorde jag det på tåget och hemma ute, sittande i en fotölj och i sängen.
från mitten av boken ville jag bara fortsätta läsa.
Hittade boken på tåget mellan min hemort Enköping och stockholm
sommarhälsningar
Catharina

Vilken av de olika hexpocketarna är det nu hon har läst...?


Jo, det är nämligen danskan Helle Stangerups bok "Styvfar". Har någon av er läst den? Ni får gärna skriva några rader och berätta vad ni tycker om den. Och ni vet väl att årets tema på Bokmässan i Göteborg är Nordisk litteratur, då kanske Helle är en av författarna man kan träffa där? Jag ska dit och kolla, ska ni?

Nu skulle det vara väldigt kul att få ett mail ifrån läsaren (nya Pockethexan) som fick den av Gammel-Hexan på ABB i Västerås och sedan lämnade den på tåget i mellan Enköping-Stockholm (och stationen innan är Västerås).

Du som läste Styvfar först snälla skicka ett mail till mig och berätta hur det gick till när du fick/hittade den och vad DU tycker om den. Även ni andra läsare till hexpocketarna, var så gulliga och skriv och berätta till pockethexan@live.se eller en kommentar här nedanför.

3 kommentarer:

Feelgoodbibliotekarien sa...

Kul grej ! Jag testade liknande på mitt jobb / bibliotek fast för ungdomar. Nu gav du mig en id'e att testa det igen i kombination med bokcirkel på nätet. Tack!!

Cajsas Faster sa...

Den har jag inte läst!

Men kanske borde jag ? Jag får läsa lite recenssioner hos dej och se..

Kram Marie

Feelgoodbibliotekarien sa...

Nu har jag lagt till dig på min bloggläsarlista!