torsdag 28 oktober 2010

Tack Anni "med ögon känsliga för blått"

För att du är en sådan god bloggvän!

Du har följt mig sedan starten för två år sen och alltid kommit med små och stora kommentarer, alltid men ett skratt, uppmuntrande ord eller bara för att säga hej och tala om att du finns. Det är inte så många som är som du här i bloggvärlden, man är med ett tag och sen hittar man andra att skriva hos eller så slutar man helt.

Jag hoppas och tror att jag själv är en sådan person (1-a sanningen!) som följer upp de vänner jag har tagit till mig! Men när man som jag har det "lite" kämpigt med en rygg/bäcken som värker och är tvungen att äta stora doser av smärtstillande medicin för att överleva så är det inte alltid så lätt att hinna(=orka) med att tänka, utan man får då dela upp och ta er pö om pö så att alla får en hälsning någon gång!

Nu har jag fått en utmärkelsen "Cherry on the Top" av Anni där jag ska berätta tre sanningar och utse fem nya att ge awarden till men jag ska även visa ett favoritfoto som betyder extra mycket.

Bilden här ovan är faktiskt min favoritbild om man bortser alla foton på sina älskade barn så är den här suddiga, dåliga skärpedjup och ljus bild min käraste bild för det den står för. Min 2-a sanning!: jag är livrädd för nästa sjukhus "resa", alltså när jag nästa gång ska få för ont för att mina tabletter ska hjälpa och det är inte om.

Här hade jag legat på sjukhus hela våren för att avsluta med en månad på servicehus innan jag kom hem och fick se alla foton från Medelhavet som min väninna nyss hade varit vid och jag grät en tår över att jag kommer aldrig att få doppa tårna i Medelhavet (min rygg tål inte trycket när man flyger). Sagt och gjort, min älskade Oumberlige make ser till att vi kan köpa en husbil och vi bilar via Alperna ner till Saint Tropez och Medelhavet! Här är första kvällen vid strandpromenaden och jag ligger i min solstol med min kära kopp te (se även Onsdagstema från igår och ja Anni, jag erkänner, jag tog inte den bilden, det gjorde Oumberligating = 3-e sanningen!)

De fem jag nu vill ge awarden till är; till er som jag, otacksamma människa, tidigare fått awarder ifrån men inte alltid har haft möjlighet att göra inlägg om ;

Maria med "Marias fotoblogg"


Lena med "Tefrossa"

Annika med "Alkb"

Tussegumman med "Tussegumman"


Tack än en gång för att ni finns och förgyller min vardag, och helg för den delen också, för jag hoppas att vi kan fortsätta att hålla kontakt igenom våra bloggar och jag säger det igen, om ni ser en kvinna i en solstol på ett ställe där man kanske inte solar så är det stora chanser att det är jag, Pockethexan själv, och om du då kommer fram och pressenterar dig så skulle jag bli verkligt glad!

Kramis igen!
<;D

6 kommentarer:

Anni sa...

Men du är ju för söt ♥

Och bilden din, den är så suddig att den inte syns alls...

Nu har jag just köpt biljetter till tre matcher på Hovet - kan du tänka dig att makens firma slutat sponsra DIF så vi får inte längre gratisbiljetter som fringis! Tror banne mig att han ska få kräva städning här hemma istället!
Tur att Lilleman är medlem i DIFKidz så att vi får köpa billiga familjebiljetter ;-)

Anonym sa...

Tack snälla för awarden. Den värmer i höstmörkret.
Riktiga"bloggvänner" är inte alltid dom som är inne och hälsar på varje dag utan de som finns i ur och skur:)

Kramar Maria

Elle sa...

Oroa dig inte för att bilden är suddig...jag får den inte ens att synas! *ler*

Tack snälla söta för detta!
Tänk att det kommer just när man funderar på om man överhuvudtaget ska kliva upp ur sängen.
Är lite seg idag.
Inte är du otacksam, jag vet ju hur läget är och har förståelse för din situation. Då blir man desto gladare när du "äntligen" hör av dig! *blink*
Ha en fin dag!
Kram Elle

Synnøve. sa...

Hej på dig.
Har läst lite hos dig nu.
Så mycket du har skrivit om.
Har en del att läsa ser jag.

Vilken sjukdomshistorida du har. Det ä trist att veta att man inte kommer kunna flyga ner till värmen på grund av det.
Men du har en snäll man. Helt oumberlig.
Läser han blogg, har gjort en stund. Men kunde aldrig ha kopplat ihop er hihi.
Man upptäcker något nytt varje dag.

Grattis till utmärkelsen som du fått.
Det är en skön känsla att veta att det finns folk som gillar det man gör.

Nu ska jag försöka kurera min huvudvärk. Den vill inte riktigt släppa. Har försökt med en promenad i friska luften, nu kaffe, sen återstår det piller hihi.

Ha en skön lördag nu.
Kram från nabolandet.
Synnöve.

Susjos sa...

Tittar förbi och säger gokväll :)

Caja: sa...

Hej fru P ;-D hos dig har jag inte varit på besök på länge upptäcker jag....

Jag tror att jag fick dåligt samvete inför min resa, eller rättare sagt..jag blev ledsen för din skull att inte du kan få njuta av det salta atlantvattnet. Du ska veta att jag skänkte dig en och annan tanke där nere i värmen. Min kropp mådde bättre än på mycket mycket länge och att komma hem till kylan var tyv som att få en knytnäve i ansiktet. Jag tror att jag skulle kunna bosätta mig där nere i värmen och detta ostressade samhälle.

På tal om böcker då...jag har ju svårt att hålla en röd tråd i en bok så det är med mycket möda och besvär som jag försöker harva mig igenom den bok som jag började på där, dock är den lagom tjock och har en handling som tilltalar mig så jag kämpar vidare tills den är slutläst...fattar inte att jag har blivit så kass på även denna biten...Nåväl jag vill varmt rekommendera En kvinnas resa av Agneta Sjödin för den som inte läst denna.

Må väl/caja