söndag 31 oktober 2010

Ursäkta Award-polisen!

Jag vet inte hur det gick till, men jag har lyckats svara fel i min senaste award "Cherry on the top", ops!

Det var nog så att i min iver att ge tillbaks till de som jag har fått awarder ifrån så blandade jag ihop vad det var jag skulle svara på, alltså inte tre sanningar (vad fick jag det från...skäms!) utan tre saker som ligger mig varmt om hjärtat!

Nja, man kan ju säga att det är samma sak...hi,hi!

Nej, erkänner jag att jag gjorde en miss, hade helt enkelt en dålig dag.

Därför gör jag om det här på rätt sätt, fast det gamla inlägget stämmer också!


Första delen av awarden:

Skriv om tre saker som ligger dig varmt om hjärtat!

1. Min äldsta son

2. Min mellanson

3. Min dotter

OBS! Ingen rangordning, alla tre är lika mycket värda, !!!


Andra delen av awarden:

Visa en bild som är din favoritbild och ligger dig varmt om hjärtat!


Då gör jag det enkelt för mig och visar min favoritbild på mina "tre saker som ligger mig varmt om hjärtat". Den här togs i augusti 1995 veckan innan de skulle börja i förskola och dagis för första gången.Tredje delen av awarden!

Ge awarden till fem bloggar som ligger dig varmt om hjärtat!

Det är också enkelt för de jag ger den till fem bloggare som jag har följt under åren och verkligen uppskattar deras härliga bloggar och att jag sen har fått awarder av dem tidigare är en stor bonus som jag uppskattar!

Elle med bloggen: Inredning-utredning

Maria med bloggen: Marias foto

Lena med bloggen: Tefrossa

Annika med bloggen: Alkb

Tussegumman med bloggen: Tussegumman

Hoppas nu att jag har rätt ut alla frågetecken angående vad som gäller när man får awarden "Cherry on the Top" och att nu award-polisen är nöjd och inte har något att säga för att jag nu har två varianter av samma award utan att ni har lite förståelse för den här "krymplingen" har lite besvärligt ibland och då kan det gå så här!

Kramis till alla mina kära bloggvänner för jag skulle hellre ha sett att man kunde ge awarden till alla!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sånt händer:)
Tusen tack för awarden den värmer..jag skall sätta mig nu i veckan med det. Har lite halv om halvt ledigt från bloggandet idag.
Ha en fortsatt härlig söndag!

Kramar Maria

Annika sa...

Nu skäms jag! Jag läste redan din första kommentar om utmärkelsen och tänkte att jag måste komma ihåg att tacka så mycket för den. Jag ska bara först ...

Det är en taktik som absolut inte fungerar och jag borde absolut veta bättre än så. Därför ber jag nu tusen gånger om ursäkt för brist på visat engagemang och tacksamhet.

Bättring utlovas!!

Jag har skrivit ett kort inlägg om utmärkelsen och vem jag fick den av. Jag behöver någon dag på mig att fundera ut hur mitt svar ska se ut och vilken bild jag ska välja. I kväll blir det dock ingenting av med det: förutom min ordinarie 40-timmars vecka har jag jobbat natt i totalt 23 timmar i helgen. Känner mig lite mosig i huvudet faktiskt :-)

Anni sa...

Fniss - jag märkte inte ensatt du gjorde "fel" ;-)

MEN jag märkte gårdagens målkalas och hoppas på liknande på tisdag (och så pratar vi tyst om självmål i fotboll...)

Anne-Lie sa...

Nu du har jag läst ut min pocket och faktiskt lämnat den vidare oxå! Ska nu bara sätta mig och skriva en recension - tänkte jag lägger in det i min blogg om det är okey!