torsdag 11 februari 2010

Vad händer med Hexpocketarna...?


...jo de hamnar hemma hos någon på deras köksbord.Här är det "Pockethexorna på utflykts" bokrings pocket "Mellan ebb och flod" av Rosamunde Pilcher som har landat på Annis köksbord.

Hon har bloggen "Med ögon känsliga för blått" och vi som goda DIF-are följt varandra ett tag, men nu vid nyår var hon "redo att läsa en pocket" om jag hade en "ickedeckare till övers".

Så hon gick med i Pockethexans egna uppfinning, att man får/hittar en pocket med hexloggan, läser boken, skriver vad man tycker o sen lämna vidare den till en ny läsare=bokring!

Vad tyckte nu Anni om sin Hexpocket ur bokringen?

-"Hej!
Nu har jag läst Rosamunde Pilchers Mellan ebb och flod.
Det är en bok som doftar sommar och hav, beskrivningarna av Cornwall är underbara. Jag längtar dit!
Boken handlar om Prues veckor hos sin bohemiska faster som har brutit armen och vill ha både sällskap och hjälp. Så finns där ett barn och en man och när man läser inser man snart vad som kommer att hända. Tyvärr. Sista delen av boken blir rent av banal eftersom man redan förstått hur den slutar. Några störande översättningsfel drar också ner betyget.
Men den är kort och lättläst och fungerar utmärkt som marknadsföring för en väldigt speciell del av England. Jag ska ta fram kartboken och se var platserna ligger innan jag lämnar den vidare!
Jag läste större delen av boken i simhallen, när Lilleman var på simskola, men eftersom jag inte får fotografera där visar jag var jag började läsa; vid köksbordet och tebaljan! I morgon ger jag boken vidare till en väninna i Sollentuna".
//Anni ♥


Nu har du läst hennes egna ord om vad hon tyckte om "Mellan ebb och flod" och om du är nyfiken på vad de övriga tycker om sina böcker, tryck då HÄR och så får du en direktlänk till hela listan!
Du som har hittat en pocket med den här loggan skriv till pockethexan@live.se så gör jag ett inlägg om din bok!

Kramis från Pockethexan själv

PS:o alla som e me o läser/recenserar böcker i bokringen får sen också kalla sig Pockethexa!DS

2 kommentarer:

Anni sa...

Får avslöja att den inte hamnat i Sollentuna p g a sjukdom och allmänt trassel, men ikväll ska jag lämna den - kanske till en gemensam bekant i norrförort!

Anne-Lie sa...

Satt med när boken lämnades över å jag lovar att den nu är i säkra händer;-)) Jag vill oxå kalla mig Pockethexa;-))))