torsdag 26 januari 2012

Bok på villovägar


Vad gör man när man går där hemma och bara längtar efter att det DÄR brevet som ska komma med posten och det ska innehålla det DÄR som du har längtat efter så länge. Det kan vara den där efterlängtade hälsningen från en vän, en oväntad utbetalning, den där snygga toppen som du har köpt på postorder. Eller som i mitt fall där jag väntade på Caroline Engvalls en signerad bok "Skamfläck" för jag hade träffat henne när jag var på bio och hon hade lovat att skicka en bok till mig så jag var förvånad att den inte kom utan tiden bara gick utan att jag fick något brev.

Men så en dag, kom äntligen brevet! Fast något är fel...
Det är bara ett helt tomt kuvert men det sitter ett litet klistermärke på kuvertet  med texten:"Denna försändelse har skadats i posthanteringen.
Vi ber om ursäkt.
 Posten."
 och så är det telefonnr. till Kundtjänst.


Skadats, den är ju helt öppen så att hela innehållet har ramlat ur. Jag ringer kundtjänst och frågar vad jag ska gör och de säger att det jag kan göra är att felanmäla mitt brev och berätta vad det var i brevet. Tänk vad bra det var en signerad bok jag skulle få för det var det som gjorde att de kunde hitta min bok bland berget av allt som "råkas" skadas under posthanteringen.


Så nu när jag nästan helt hade gett upp om att få min bok från Caroline som jag träffade före jul, men så ringde de ifrån Posten i förra veckan och berättade att de hade hittat min bok och att de skickar den i ett nytt kuvert.

Tack Caroline Engvall för min signerade bok "Skamfläck", NU har jag fått min efterlängtade bok som jag med glädje ska läsa nu när den har kommit fram tack vare Postens detektivarbete!
Hon har även startat bloggen "Inte till salu" som är till stöd för de här utnyttjade tjejerna hon skriver om i den här boken och hennes tidigare bok "14 år och till salu".


9 kommentarer:

Elle sa...

Slutet gott, allting gott!
Vilken tur att posten hittade boken.

Nu kom jag på att du kanske även väntar på ett mail från lilla mig?
Nästa vecka....? *harkel*

Kram Elle

Elle sa...

Slutet gott, allting gott!
Vilken tur att posten hittade boken.

Nu kom jag på att du kanske även väntar på ett mail från lilla mig?
Nästa vecka....? *harkel*

Kram Elle

The Life Of Yarp sa...

Lycka till i tävlingen :) Kramis

Alle sa...

Hej! Nu kan du vara med i veckans blogg och vinna en FEET länkning i min blogg framför mina 200 läsare!!
Här är länken direkt till inlägget! http://allemilding.blogg.se/2012/january/veckans-blogg.html#comment
Jätte snygg blogg förresten! :)

Anna sa...

Hej! Vill du vara med och tävla om ett snyggt nyckelsmycke? Klicka här -> http://annastyle.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-ett-nyckelsmycke.html#

Kram

Anna sa...

sv: Det räcker så bra så! Du är med i tävling, dock skulle jag behöva att du kommenterad vilket nyckelsmycke du ville vinna :)

Nej jag har inte läst den boken tyvärr, försöker läsa så mycket som möjligt men det krävs mycket för att jag ska fastna för en bok :/ Men din blogg är ju perfekt för massa tips :D

kram

Anni sa...

Men tänk att det fungerar ibland - så bra! Man kan ju ana hur mycket som kan dölja sig i Postens gömmor. tur att du visste vad som skulle finans i kuvertet, tänk alla som får ett tomt kuvert och inte har en aning om vad de saknar ...

Önskar dig en skön helg!

Suzan sa...

Excessboken är på G, misstänker att den dyker upp idag! =)

Monika sa...

Hej!
Jag vann boken Bländverk av dig förut.
Men jag har inte fått den.
Skulle du kunna höra med förlaget om boken är skickad och meddela mig??
Ha det gott!
Vänliga Hälsningar
Monika.