tisdag 14 december 2021

Lucka 14

 

LUCKA 14

När kärleken väljer

Pernilla Lindroos

Lava förlag


Som ni ser i min bild finns den här boken som en fysisk bok och inte bara som en ljudbok. Det är nämligen så om man googlar på den här titeln har alla bara skrivit om ljudboken. Men om ni nu vill köpa den här boken som en julklapp så går det bra för den finns faktiskt.

Boken handlar om två olika tidsperioder som till slut vävs ihop. Det är nutid och 1800-talets första hälft i South Carolina. Maja lever i nutiden och har trettioårskris fast hon är 34 år. Hennes vidskepliga syster vill att hon absolut ska gå till en astrolog och få se vad stjärnorna har att säga henne så hon vet vilka val hon ska göra när hon själv inte vet det. Hon går med på det till slut bara för att få slut på tjatet. Men när ena saken efter den andra börjar att slå in vet hon inte alls vad hon ska tro. När sen hennes jobbiga barndom börjar komma upp till ytan igen som hon har försökt att förtränga blir det bara för skumt. Hon måste alltså börja ta tag i sitt liv på riktigt.
Beatrice lever ett drömliv för en ung kvinna i 1800-talets USA. Hon vill resa och ser världen och bara känna sig lycklig och fri. Fast så kommer den där detaljen att hon måste gifta sig först och då förändras hennes liv totalt. 

Den här feelgoodboken är läsvärd och jag gillar böcker som utspelar sig i två olika tidsperioder. Den här är just det den utger sig för att vara en "måbra"-bok, speciellt om man har lite kärleks bekymmer och vill ha en knuff att komma igång. 
Boken får en stjärntydd trea av mig och det ska komma fler böcker om Maja utlovas det.


1 kommentar:

Ban Yen sa...

Thank heavens I ran across the idea in Msn. You've built our morning! สมัครบาคาร่า