onsdag 17 december 2008

De första Pockethexorna på utflykt

Hej alla Pocketälskare!

Tanken från början med den här bloggen var att det skulle bli en slags bokklubb/ring (men om ni läser på min mans sida http://www.jernsaxen.blogspot.com/ så kanske ni förstår att "Lillafrun"inte alltig klarar av att skriva på sin blogg).
Men nu är det officiellt, "POCKETHEXORNA PÅ UTFLYKT" har starta!
Det går till på följande vis, jag skickar ut några pocketar med Hexornas etikett på, se nedan, personen som fått boken läser den, skriver om den här på Pockethexorna och skickar sen vidare boken på sin utflykt som tex. att ge den till en vän, lägga den på sin arbetsplats/skola, bussen, tvättstugan helt enkelt där någon annan kan hitta den och så rullar det på.
Det är bara tre Pockethexor som är på utflykt för tillfället, det ska bli fler, men här kommer de:

Jane Green -"Baby feber"


Frances Fyfield -"Blind date"
Jeffery Deaver -"Tyst gisslan"


Men nu kära läsare skulle Pockethexorna behöva er hjälp, både med att få den här sidan att fungera -"hur får man in frågeformulär på en sida, hur kan man få in fler inlägg under längre tid? ja helt enkelt kan ni mer än jag så är jag verkligen intresserad av er kunskap, skriv då gärna här eller till mailen, tack på förhand!
Nu till den andra frågan som jag också behöver er läsares hjälp med, det är nämligen så att konstnären till Pockethexornaslogga har lagt in sitt veto (hon är nu ca. 9 år äldre), tycker inte
-"att den är tillräckligt sofistikerad för denna fina bokblogg" ungefär så sa hon, därför har Hexan själv kommit med ett förslag (med hjälp av Microsoft "Clip art") på ny logga. Men om det nu finns en trevlig konstnär som vill dela med sig av sin gåva vill vi här på Pockethexorna gärna att ni skulle vilja rita en ny logga som skulle kunna passa, skicka då den till pockethexan@live.se så får jag höra med smakrådet vilket som skulle kunna passa bäst. Men under tiden kan ni vara så snälla och rösta på vilket av de två nu existerande förslagen som finns vilken ni tycker är finast nr 1 -den gamla som varit med från starten eller nr2 - det nya förslaget. Eller så hoppas vi på er att ni kan komma med ett förslag.

1. 2.

3.

Vi ses här igen men under tiden, kram och God Jul!
/sagt av Hesan själv.

8 kommentarer:

Charlotte sa...

Hejsan!
jag tycker nog att Logga nr 2 ser enkel, fräsch ut, röstar på den jag:o)

Kramar!

Charlotte sa...

Hexan, hej igen!
Du ville ha hjälp med att göra ett frågeformulär...
Gå in på din blogg, klicka på Anpassa, sen på Gadget..det kommer då upp en lista till vänster. scrolla ner tills du hittar där det står: gör ett frågeformular- enkät. klicka dej bara fram där, skitenkelt!!
Lycka till!!
Kram igen!

Fru Pusselbit sa...

Jag tycker nog att nr. 3 är bäst. Den är tydlig och bra!

Ha det så gott idag! =)

Pockethexan sa...

Tack för ditt tips och din röst, Charlotte.
Som du kanske ser har jag gjort ett tillägg på röstförslagen (orginalkonstnärinnan la in sitt veto igen, -den borde ju vara svart/vit de é ju snyggast) så om du vill vara med och tycka till så vore jag jätte glad för din åsikt och andras.
När ajg för lite mer ork så ska jag försöka prova på ditt blogtips.
/kramis från hexan själv

Charlotte sa...

Igår när jag kikade in så fanns inte Logga nr 3 att rösta på, så jag ändrar min röst om det är ok, till nr 3!! :o)

Annars får kanske "Trollgubben" lite tid över så han kan hjälpa dej med ett frågeformulär ;o)

Sköt om dej.
Kramar!

Pockethexan sa...

Tack fru pussel
då leder logga nr3 med 1-0-4.
Jag var in som snabbast och läste hos dig men kom bara till där du börjar dricka ditt te, och så kände jag att det var dags för mitt eftermiddagste. Jag är en sådan där EarlGrey-drickare och min spec.televerantör "Lanka Te & Krydd Importär" på Sri Lanka nu och gör nya inköp, annars älskar jag deras julte så jag får vänta tills han kommer hem igen.
Ses!

Camilla Alvén sa...

Hej!
Hittade hit via din mans blogg och tänkte passa på att rösta, nr 3 gillar jag bäst.
Ha det bra
Camilla

Pockethexan sa...

Hej Camilla
Tack för att du tittade in och var med och röstade. Jag kikade även in på din blogg och såg att du helst bara läser Ranelids böcker. Men om du skriver till makens mail så vore det jätte kul att få din röst på den boken det råkar bli att du får och att en Pockethexapocket får starta sin utflykt i Skåne.