söndag 26 oktober 2008

Ja, då var det äntligen dax att gör som många andra i dagens moderna samhälle, att börja blogga. Den här sidan hade jag tänkt att ägna mitt stora intresse, att läsa och just då litteratur i pocket form. Då mitt handikapp "kroniskt smärtsyndrom" gör att jag inte kan hålla tyngre böcker än just pocketar. De blir en liten "informell" bokklubb det här med lästips. Det jag hoppas på Kära läsare av min blogg är att du själv startar upp en blogg som vi kan länka till varandra http://www.blogger.com/ där du nu är är ett bra tips. Självklart behöver inte allt handla om böcker, lite om livets vedermödor går också bra om du känner för det. Vill samtidigt flagga för min mans blogg http://www.jernsaxen.blogspot.com/ han har i dagarna dragit igång ett stort projekt att bilda en ny nationell smärtförening med det hårda namnet Jernsaxen. Var först emot namnet men när man läser hans förklaring till det så förstår man varför. Han sitter verkligen precis som jag i ett jerngrepp, jag i min sjukdom och han som anhörig. Som sagt hör av dig både till min och hans sida, för nu ska det "bloggas" mvh pockethexan.

4 kommentarer:

asahortmark sa...

Hej vad trevligt med en sida för oss pocketelskare (titta på stavningen av elskare, lite kul va? Okej ja vet det var inte så roligt, men försöka duger). Håller i skrivandetstund på me två pocket samtidigt återkommer med en ressention senare kram från Åsa Hortmark

pockethexan sa...

Å va glad jag blir att du har hittat fram till min sida! Jag har precis kommit igång att blogga så jag provar mig fram så att sidan ska bli så bra som möjligt. Skriv gärna igen.
/MVH/Pockethexan

Anonym sa...

Hej,
Du skall absolut läsa om Stephanie Plum, en skojdeckare om en prisjägare på full jakt efter diverse knepiga typer. Författare är Janet Evanovich. Böckerna heter allihopa någonting med "byte". Tror det finns 13 stycken.Så man har att göra ett tag.
Hanna

pockethexan sa...

Hej Hanna! Trevligt att du tittade in på min sida, som du ser så går det lite trögt så här i början, men det ska nog bli full fart på den här bloggen vad tiden lider mvh och trevlig helg från Pockethexan i egen hög person.