fredag 13 januari 2017

Jag har fått en ny vän Bookseat


När jag i höstas var på Bokmässan i Göteborg började jag prata med en trevlig dansk och jag som själv är halvdanska tycker alltid att det är kul att få öva på min danska...jag lyssnar och svarar på svenska. 

Han hade något som han gärna ville visa för mig och det är ett bokstöd i tyg och heter The bookseat. Stödet är alltså en tygpåse med en ställbar plastskena att ställa boken på och då drar man ut skenan efter bokens tjocklek. När jag berättade om min onda rygg/bäcken och mitt handikapp som gör att jag inte kan läsa tjocka hårda böcker utan att ha en stor kudde i knät. Då blev han eld och lågor och efter att vi pratat igenom det kom han fram till att han ville ge en till mig. En röd och fin så att jag minns att den är dansk. 

Nu efter fyra månader har min Bookseat blivit min bästa vän! Den har rätt vinkel för mig när den ligger i mitt knä och jag ligger i soffan med mina täcken bakom ryggen och en hög av kuddar under knäna.

Om det här låter som något för dig kan du gå in på deras hemsida HÄR. De har många olika färger och mönster så det finns säkert en som passar!



3 kommentarer:

Mia Eggimann sa...

Ja men va lustig jag skrev om min bookseat idag också. Eftersom jag har värk i händerna skulle jag inte kunna läsa böcker om jag inte hade den.

Anni sa...

Tänk att både du och Mia gillar Bookseat samtidigt - kanske inte så konstigt egentligen för det verkar vara en toppenprodukt! Just den där skenan måste ju vara nödvändig för att kudden ska bli anpassningsbar till olika böcker.
Vi hade en gång en platta med en kudde under, den fungerade mest som ritunderlag om något barn var sjukt men även i bilen (lite farligt vid krock bara ...), jag kom att tänka på den nu. Minns att den var lite för tung för att vara bekväm.
Kram på dig, hoppas att ni tillfrisknat nu <3

UplayOnline sa...

Eftersom jag har värk i händerna skulle jag inte kunna läsa böcker om jag inte hade den.


หีฟิต