onsdag 27 september 2017

Höstens först recensions exemplar

Nu har höstens första recensionsexemplar kommit. Samtidigt passar vi vår äldste sons och hans frus hundar Maggan och Stina. De är av den allergivänliga rasen Bichon Frise men samtidigt är de av den väldigt nyfikna sorten och vill vara med hela tiden när "farmor" gör nya saker. Att det kom flera spännande lådor som de fick leka med var väldigt kul och då gjorde det inte så mycket att "farmor" ville fotografera dem med de där platta sakerna som var i de roliga lådorna.
Den första lådan kom från Storytel med och innehöll deras första två böcker som har tryckts upp som böcker i stället för ljudböcker som de brukar ge ut.
Det var nämligen Leffe Grimwalker som hörde av sig till mig och frågade efter min adress och om jag ville ha böcker ifrån Storytel. Självklart ville jag det.
-Jordbunden av Erik Thulin
-Tick tack av Leffe GrimwalkerAndra paketet var ifrån Ordfront förlag och innehöll tre böcker i en ännu större kartong till hundarnas stora glädje som nu böjade tröttna på farmors fotande hela tiden. 
-Laboon av Henrik Tord
-Nya Norrland av Mats Jonsson
-Den sista platsen av John Ajvide Lindqvist


I den sist kartongen fanns det bara en bok och den kom ifrån Hoi förlag
Men nu hade Stina tröttnat på farmors fotande så det var bara Maggan som ställde upp för sin älskade farmor, hon hoppas nog att det ska bli något gott som tack för att hon har ställt upp som fotomodell. Självklart fick de det båda två!
-Om sanniningen ska fram av Elin Eldestrand

Inga kommentarer: