söndag 5 december 2021

Lucka 5

 Den här gången är det Pockethexan Anni som har läst och recenserat denna bok.
Ta till er och njut av Annis recension, en bok att njuta av inför jul. Ha det så bra!

_____________________

Lucka  5



Siden, pärlor och vit marsipanSofia FritzonLavender Lit

Detta är sista delen om systrarna Ljung; Allis, Hillevi och Ellinor. Allis är bokens huvudperson, hon är en speedad och impulsiv lillasyster, med karisma och utstrålning som får hennes granne och bästa vän Jakob att göra allt för henne – utom att berätta hur han egentligen känner.

Nu ska det bli vinterbröllop för Ellinor och hennes Micke och systrarna har ett helt kompendium som beskriver vem som ansvarar för vad. På Allis lott finns bland annat att boka fotograf, bröllopstårta och lokal för bröllopet, det skånska slott där Ellinor och Micke träffades första gången. Men Allis är varken strukturerad eller ordningsam och upptäcker alltför sent att hennes del av bröllopsplaneringen fallerar.

När dessutom den utflyttade och innerligt saknade mamman till systrarna dyker upp för att ordna en möhippa blir allt en enda röra. Hur ska Allis kunna berätta för de andra att hon har misslyckats? Lägg dessutom till att Jakob äntligen visar sina undantryckta känslor och Allis får en idé som kanske, kanske kan lyckas – ja, nog undrar man hur det ska gå?

Inga kommentarer: