fredag 16 januari 2009

Två till pocketböcker gick iväg med "kvastposten"
Två pocketböcker till gick iväg med "kvastposten" igår, skulle blivit fler men lite praktiska hinder har tillstött, "Hexan" själv har återigen hamnat på sjukhus och ännu en gång är det hennes "smärtproblematik" som spökar. Igår klockan 3 på natten blev smärtorna i den skadade handen så kraftiga att hon fick åka akut in med ambulans för att få kraftigare smärtlindring än vad man kan få av tabletter. "Hexan" hälsar från sin provisoriska sjukbädd att hon snart är uppe på "kvasten" igen, som vanligt när dessa "smärttoppar" tillstöter så blir hon kvar på sjukhus ett tag, mer att läsa om "smärtproblematik" gå in på http://www.jernsaxen.blogspot.com/


Bägge pocketböckerna som nu borde vara i någon lycklig läsares hand är skrivna av den kritikerrosade Afghanistansk födde författaren Khaled Hosseini. Född i Kabul men sedan 1980 bosatt i USA.

Nu hoppas "Hexan" att du som fått hem dessa pocketböcker i din brevlåda, att när du läst dem, skickar in en liten beskrivning av boken och hur du uppfattade den. Dessa två böcker har fått många lovord,skrivet helt kort om "Att flyga drake". "Ett skönlitterärt mästerverk" sagt av tidningen Vagabond och aftonbladets kritiker skriver i sina inledningsord att: " Läsaren dras obönhörligt in i en annorlunda värld som man inte vill lämna....."
Sagt om "Tusen strålande solar" i Ica-kuriren: "Så starkt att det känns i hela kroppen....Det är vackert, sorgligt och mycket gripande"
Som pocket är dessa böcker utgivna av Wahstöm & Widstrand vi datorn denna arla morgonstund Jernsaxen själv som utöver http://www.jernsaxen.blogspot.com/ och också har den fantastiskt "meningslösa" bloggen http://www.oumberligating.blogspot.com/ om en massa underbara prylar en trevlig helg vill jag hälsa alla läsare!
PS: Fler lästips finner du på www.wwd.se Wahström & Widstrands fina hemsida!

10 kommentarer:

Nippertippan sa...

Oj, låter inte bra. Vad är det med armen? Samma som skärdes nyligen? Ush...

När det känns bättre igen så finns det en Kreativ blogger-award att hämtas i min blogg även hit till frugan!!!

Du får hälsa frun att hon kryar på sig!!!

Kramizar:)

Tussegumman sa...

Önskar dig en fin helg! Du har en utmärkelse att hämta på min blogg/Kramar Tussegumman

Nippertippan sa...

svar: Vad skönt o höra! Vällkommen hem!!!
Ha en skön lördag!!!!
Kramizar:)

segsliten sa...

Fin blogg du har! Jag ÄLSKAR böcker och lite boktipps sitter aldrig fel. Din man har varit inne på min blogg och sett att jag har en boktävling. Han ville vara med i tävlingen och sen länka från din blogg, det går jättebra! Väntar med spänning på erat/era tävlingbidrag.
Jag har också läst Khaled Hosseinis böcker, så vackra, så sorgliga. Måste säga att de får vara med i kategorin "bland det bästa jag läst".

segsliten sa...

....och krya på dig! Hoppas maken skämmer bort dig och tar hand om dig riktigt ordentligt! Det behöver man när man är dålig.

Camillas Foto sa...

Skickar KRYA PÅ DIG Kramar
Camilla

pockethexan sa...

Tack alla för omtanken, det värmer verkligen att få höra några trevliga ord och även ett stort tack för mina utmärkelser!

segsliten sa...

Kul att du är med i boktävlingen! Hoppas att du fått komma hem från sjukhuset nu och att du mår lite bättre.
Kram ☺

Veronica sa...

Hej!

Tack för titten och kommentaren inne hos mig.
Jag älskar böcker så ett besök hos dig var ett måste :) Jag har inte läst någon utav Hosseinis böcker men jag är nyfiken på att läsa dom.

Hoppas att du mår bättre snart. Krya på dig och ta hand om dig!

Kram

pockethexan sa...

Tack alla bloggvänner, nu har jag kommit hem igen med vä handen i bandage och får nu ta det extra lugnt, men skriva några rader måste jag göra!
Kramis till alla!
sagt av Hexan själv