torsdag 16 december 2010

Förlåt jag glömde det viktigaste!Vad var det i "Goodiebagen"?
Tack min nya eventvän DennisM för lånet av bilderna
klicka in på hans blogg och var med i hans kalenderutlottningar!

Ja som ni ser så var det en hel del "goodie", fast som vanligt så har familjen tagit sitt så nu sitter jag med min Camilla Läckbergs pocket "Fyrvaktaren" (som jag inte har läst!), dagkräm, en reflex, nagelfilar, muffinsformar med zebramönster och kondomer?! Resten försvann som den fina glittriga ögonskuggan och "Strawberry" läppglansen för att inte tala om godiset och chipsen. Vem som tog skvallertidningen vet jag inte, men jag har mina aningar...

Tack Skugge&Co för den härliga "bussiga-påsen" som man sa på min tid när det var julgransplundring, är det någon mer än jag som minns det ordet? Visst var det väl en sång till den också -"En riktig bussig påse vill jag ha, påse vill jag ha..."

Men i morgon är det dags för Mumintrollen...

6 kommentarer:

oumberligating sa...

Herregud vilka mutor min Fru får, vill du ha en absolut mutfri blogg så besöker ni mig på Oumberliga bloggen.....skvallertidningen snodde inte jag och kondomerna var av för liten modell.........
Vid datorn Peter Olofsson "killen som inte går att köpa för några pengar"..........
Okej då...kom med ett ett pris så snackar vi om saken!

Ruth sa...

Hei. Så hyggelig at du vil bli med på Giborten min. For å være sikre på at du blir med på trekningen så kopierer jeg kommentaren din inn under "Gibort" innlegget. :)

Jeg syns det er så flott at det legges igjen kommentarer for da finner jeg jo nye interesante blogger som jeg kan lese. Og bøker er jo akkurat like viktige som garn. ;) Ha en fin adventshelg.

kajsastina sa...

Vilken godisbag! Tur att du fick behålla något.
kram

Anni sa...

Stort, stort tack för att jag fick följa med ♥

Anonym sa...

Vicken härlig hög med "julklappar". underbart!
Önskar dig en riktigt mysig jul och ett fantastiskt gott nytt år. Varma kramar

Caja sa...

Tassar in här hos dig för att önska en riktigt God Jul!

Julkram från Skåne/caja