torsdag 27 oktober 2011

Pockethexorna fyller 3 år o firar det med en tävling

Jag fyller 3 år som bloggmakerska och det firar jag med att göra en tävling där ni, min kära vänner kan välja om ni vill vinna Storytels ljudbok till er iPhone eller Android mobil men om ni inte har en sådan mobil kan ni välja Eva Rusz grymt spännande ljudbok "Varför hatar män kvinnor som älskar dem?"
Tävling!-För 1 lott: Skriv en kommentar här nedanför och tala om ifall ni vill vinna en av 2000 olika titlarna i Storytels ljudboksbibliotek till mobilen eller Eva Rusz ljudbok.
-För 2-3 lotter: Skriv om Pockethexornas tävling på din blogg och-eller Facebooksida och lägg ut en länk till den här tävlingen.-För 4-6 lotter: Lägg till dig som följare av den här bloggen, bli följare av min blog i Bloglovin, bli vän med mig o gilla Pocket Hexan på Facebook.Tävlingen pågår t.o.m. 30/11-11!
Tänk vad tiden går fort när man har kul! Nu har Pockethexorna.blogspot.com funnits i 3 år och det känns som igår när jag skrev mina trevande ord om Katarina Wennstams "Smuts" i mitt första egna inlägg nyss hemkommen från sjukhuset efter ett smärtskov. Nja det första skrev ju han den Oumberlige åt mig men sen så har jag skrivit de flesta inläggen själv utom då ni har skrivit som gästrecensenter hos mig eller andra Pockethexor som har varit med i bokringen "Pockethexorna på utflykt". Nu är det över 160 pocketar som är med i bokringen och det blir fler hela tiden, senast här i veckan fick Polargrevinnan 2 hexpocketar till att läsa, recensera, ge betyg och sen till slut lämna vidare till en ny läsare allt för att vi läsare ska få höra vilka böcker man ska läsa och vilka man ska strunta i. Vill du var med?anmäldig via mail till pockethexan@live.se

Åh, så avslutar vi med lite tårta!


Vem vill ha första biten?13 kommentarer:

Maria sa...

Grattis till 3 års bloggande!
Önskar Storytel!
/Maria

Anni sa...

Hurra hurra hurra! Har det redan gått tre år? Otroligt!

Jag gillar dig alltid ;-) men avstår från tävlingen!

Lippe sa...

Men grattis!!! Jag ska bli din vän på FB :)
Och jag förstår då rakt inte vad du menar med att grabben skulle göra något jag gjort ;)
Det där med kameror var inte så dumt!!
Och visst har vi haft kvalitetstid, jättekul faktiskt. Fast syrran som var här en kväll undrade hur vi stod ut med varandra när hon hörde våra diskussioner om problem som skulle lösas! Jag skulle cosplaya som Will från Illusion of time!
Kramar

Elle sa...

Tänk vad tiden springer iväg! Jag har nog följt dig ungefär halva tiden. Gärna blir jag en pockethäxa, nån gång i framtiden, när jag känner att jag har tid att ägna mig mer åt böcker. Börjar just komma igång lite igen.
Deltar gärna med en lott och skulle bli glad över EVas hörbok, eftersom jag inte har en iPhone.
Ha en skön helg!
Kram Elle

Så Vitt Jag Vet sa...

Hej ! Jag vill gärna vara med . Kniper en lott !
Kraam
Sanne

Polargrevinnan sa...

Tre år har gått fort. I februari ska jag fira 3 år. Det var du som övertalade på mig att börja.
Tack för pocketena du skickade. Jag återkommer.
Kul med tävlingar men jag avstår.
Sköt om dig.
Kram Viola

Hjem Kära Hjem sa...

Grattis till 3 år!! jsg firar mitt första c",)
Om jag har turen väljer jag Eva Rusz ljudbok, 1 lodd till mig!

Klem Anna

BP sa...

Grattis till 3-årsdagen! Kul att du kikade i hos mig:-)

Boklusen sa...

Grattis! Jag önskar jättegärna en storytel till min nya iPhone. Jag skriver om tävlingen på min blogg också!

Anonym sa...

Tre år är inte illa! Klart jag vill vara med och tävla i väntan på en fysisk bok och min iPhone skulle bli överlycklig över att få spela upp en ljudbok :D

/Amira

Polargrevinnan sa...

Det är bara att säga grattis. Jag har några månader kvar till 3-års jubileum. Jag har länkat till dig men avstår lotterna.
Kram Viola

kajsastina sa...

Varmt grattis till firandet.
Jag är intresserad av Evas lyssnarbok. Jag är edan följare av Din blogg, men skalänka till min blogg och lägga in dig på FB.
Så hur många lotter det blir vet jag inte.
Trevlig helg
Stor kram

Sister Moonshine sa...

Grattis på 3-årsdagen! Jag deltar i tävlingen med en lott och vill gärna ha Eva Rusz bok.