måndag 30 januari 2012

Straff eller present?

Jag vet inte om jag ska ta det som ett straff eller en belöning, men idag fick jag ett fint paket av min kära make. Han lade det i sängen där jag ligger och vilar min trasiga rygg/bäcken.

Glad som ett litet barn slet jag förväntansfullt upp pappret och döm om min förvåning när jag såg att det var en bok om moderna möbler. JA! ropar jag förtjust och sträcker mig fram för att lyfta upp den och gå ut och läsa den i soffan men tvärnit, jag kan inte lyfta den så tung är den.

Ha, ha där fick jag för att jag inte gillade hans tapeter som han har skrivit om på sin blogg, HÄR kan du läsa om det. Jag får alltså en bok som jag bara älskar men jag kan inte läsa den som en vanlig bok för den är så stor och tung. Det enda alternativet för att kunna göra det är att jag måste få ut den till köksbordet. Jag ropar på pakethandlaren för att få hjälp med det, men som det alltid är när man behöver någon, så är de aldrig där....

Om ni inte tror mig så har jag bildbevis på hur stor skillnaden är mot en vanlig pocket och sen om man tar det ett steg till och jämför med den lilla minipocketen i Excess-formatet blir det ännu större skillnad och då kanske ni förstår varför jag blev så jublande glad när jag vann den för då kan jag läsa hur länge som helst utan att bli trött i armarna/ryggen och framför allt så får man plats med den i handväskan.


Ser ni vad jag hittar när jag äntligen får boken på plats. En drömfåtölj för oss bokälskare och det är Nils Holger Moormann fåtölj från 2007 som heter Bookinist.  Den mobila bokfåtöljen har en inbyggd lampa och vad säger ni, är den inte en dröm....?!
Hm, fast är den verkligen skön att sitta i och om den inte går att luta i ryggen och har ett fotstöd så är den inget för mig

7 kommentarer:

Anni sa...

Jag tycker att den där oumberlige ska snickra dig en läsfåtölj som har allt du kan begära! Inkl stöd för tunga böcker!

Och grattis till alla fina vinster - vad roligt!

4U2 sa...

Tänkte precis att den såg lite hård ut för mig ... fåtöljen men för de som kan sitta utan problem ... snygg!

Cassandra Holm sa...

Hej!

Var gärna med i min tävling på bloggen, där du kan vinna en Freebra White Edition från Freebra.se!
Det är superenkelt att delta, klicka på länken så kommer du till tävlingen!
http://canicos.blogg.se/2012/january/tavling-freebra-white-edition-1.html

Ursäkta om du inte gillar såna här kommentarer!
Kram!

Lippe sa...

Vilken bok!! En riktig sitta och bläddra i bok :)
Fåtöljen ser som sagt inte så bekväm ut men rolig var den och snygg!
Kram

Anni sa...

Du har en utmaning hos mig ;-)

Matilda sa...

SV: Kul att du är med och deltar i tävlingen på min blogg! Lycka till :)
Ställ förresten gärna en fråga till mig i min frågestund som du hittar här: http://missbuttercup.blogg.se/2012/january/utkast-jan-18-2012.html#comment :)

Fru Gårman sa...

Den där fåtöljen verkar lite hård...