söndag 16 december 2012

Julmys på Wahlströms förlag


Nu har jag varit på min första Julfrukost på ett förlag och det var en trevlig sådan. Tyvärr tar det mycket längre tid att ta sig in till förlagert än jag och chauffören hade beräknat. Tog inte till ordentligt med tid då det hade snöat igen och kl 7.oo hade inte snöröjning gjort sitt arbete och det bidrog också till att jag/vi kom för sent.
Men som ni nu ser på fotot så fick jag en privatpresentation av alla böcker som jag missade och det var några stycken.

Det var många böcker för barn i åldern 10-"unga vuxna" men även till de yngre barnen.
Gå gärna in på deras hemsida och läs förlaget egen presentation av sina böcker HÄR. Jag återkommer när jag själv har läst alla böckerna ifrån goodiebagen.
 
Fast några böcker kan jag berätta om för de gjorde extra intryck på mig. Det var bl.a Maggie Stiefvaters "Dödsritten" som handlar om hästar, en tävling med livet som insats och ungkärlek, lite likt Hungerspelen fast i en annan miljö. En bok för tonåringar till unga vuxna.
En rolig bok om julen för dem som har hittat koden till läsandet och nu själva vill läsa "riktiga" böcker. "Alvas jul" av Pernilla Gesén är det nog många som kan känna igen sig i för Alva ska fira jul hos mamma och hennes nya man och hans barn och sen hos pappa och hans nya och de har fått en liten tillsammans. Mitt i allt Alva en tjej som är i 10 års åldern, hon vill förstå livet och samtidigt fira en jul så som de brukade fira jul. En bok för 9-13 års åldern och för oss alla andra som älskar böcker!
 
Wahlströms förlag fick jag och alla andra julmys, frukost och en härlig goddiebag!
Kan det bli bättre?!  

4 kommentarer:

Elle sa...

Nej, mycket bättre kan en frukost nog inte bli. :D
Kul att du kom iväg iallfall - även fast ni blev sena.
Ha en fin vecka!
Kram Elle

Anonym sa...

Åhh så mysigt,vill också.
Däremot hade vi bokträff nu i juletid och det är också ganska mysigt.
Det som ska bli skönt nu är att vara ledig,,har knappt läst någon "inbunden bok".
Mvh Mia

Carpe Diem. sa...

Vilken trevlig frukost!
Fast nu får vi hoppas att det slutar snöa! Men det verkar aldrig blir riktigt "lagom" här i landet. Snöar det, så snöar det...det gör det just nu!
Kram på dej!

kajsastina sa...

Det ser verkligen trevligt ut med bokfrukost. Kikade in för att önska Dig och Dina nära en God Jul!
kram