lördag 13 april 2013

"Fan.....vad jobbig hon är......!"

Svär lite i "rubriken" idag, jag jag vet, det låter inte så trevligt, men det är faktiskt vad PocketHexan är just nu. Jag skall precis till att duscha och hasta iväg till mitt kvällsjobb denna Lördag.
Då skriker hon:
-Du kan väl gästblogga hos mig om den bok du just presenterade på din blogg?
Hm....Lilla Frun, alltså PocketHexan kan konsten att få en order att låta som en fråga eller önskan, det har hon gjort i 27 år.......suck, bara att lyda.
"En lydig man är en lycklig man" som hon brukar säga.

Vem är Gästbloggaren då? Jo, jag är gift med PocketHexan, de flesta av Er känner mig redan, har ju den eminenta bloggen Oumberligating, men man bör läsa där idag för att detta inlägg ska få sin "egentliga mening" och substans.

Dagens boktips får bli: "Guds gåva till kvinnan"
"Att män har en olycklig tendens att betrakta sig själva som en Guds gåva till mänskligheten (och i synnerhet kvinnorna) är väl känt. Denna förvillelse och förblindelse tar sig ibland uttryck i ett omotiverat poserande med uppknäppt skjorta eller ännu värre bar överkropp och sängkammarleende. Män tycks i alla tider ha hyst samma övertro på sig själva som förförare. Och framför en kamera är en man i sina egna ögon alltid oemotståndlig.

I Guds gåva till kvinnan har vi samlat några av de bästa, det vill säga roligaste, pinupbilderna på manliga kändisar från 1970- och 80-talen. Här viker manliga sexsymboler som Dolph Lundgren och David Hasselhoff ut sig i övertygelsen att de är störst, bäst och vackrast. Men för betraktaren av de här bilderna framstår det kanske inte som helt självklart att just mannen är skapelsens krona"

Boken är slut hos Förlaget, men finns på fler ställen på nätet. Vill du inte köpa en hel bok med lurviga män så kan Ni skriva till Oumberlige Peter och få ett signerat Idolkort, se ovan.
Men skriv inget tok att Ni vill känna på min lurviga bringa, min Fru läser allt och jag har nog med blåmärken.
Ha en trevlig helg!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

3 kommentarer:

Elle sa...

Tack, men det är nog ingen bok jag behöver just nu.
Sängkammarleende...eller ett glas för mycket? Blicken är inte lätt att tyda. Där ser du vad komplicerat det är med män!
Ha en skön helg!
Kram Elle

Anonym sa...

Ja den boken måste jag absolut ha, skulle passa att ta upp på vår bokklubb.
Mia

Anni sa...

Har kikat i den boken för att ev skicka den till desperata väninnor (som Mia ovan).
Alla riktiga karlar vet ju att det är helt andra saker än djurmönstrat och 80-talskrull som tänder kvinnorna ... eller?