tisdag 16 april 2013

Nu ska Cirkeln slutas

För det är nämligen så att nu ska den bli film! Det kan ske tack vare hjälp från den stora hjälten Benny Andersson. Då menar jag självklart ABBA-Benny. Han har alltså startat ett filmbolag bara för att han blev förtjust i Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandbergs första bok i Englesfors trilogin, Cirkeln.Foto: DN.SE


Hans son Ludvig hade läst att filmplanerna för hans favoritbok Cirkeln hade strandat. Då kom han på den smarta idéen att ha skulle be sin far läsa boken. Vips så var saken klar, en till sak som gör det extra bra är det där med sponsorer till filmen nu behövs det inte så många när pappa är med!
 
De ska spela in filmen tillsammans, far och son! Självklart tar de hjälp av andra som tex. producenten Cecilia Norman Mardell och regissören Levan Akin. Först ska Sara och Levan skriva ett manus tillsammans, samtidigt som man börjar med kastingen över hela landet. Om allt går vägen beräknar man med att ha filmen klar till 2015.


Och ni vet väl vad Cirkeln handlar om? Ja visst är det det, hexor alltså eller som de säger, häxor!!! Coolt va!?
Så här ser tonårshäxorna ut enligt Lina Niedestam i boken "Berättelser från Engelsfors". Mitt inlägg om boken kan ni läsa HÄR.

Jag fick även den stora äran att träffa författarna och tecknarna vilket var väldigt trevligt för, då får man tillfälle att ställa de där frågorna man annars inte får möjlighet till. Som tex. till Lina som har tecknat he..häxorna på bilden, henne frågade jag om hon har planer på att ge ut sina album i USA som hennes ex. Kim W Andersson har gjort med stor framgång. Hon skrattade lite och sa att de har ju lite olika, målgrupper då hon till vardags har en lite....(stor) sexigare framtoning och att i USA där måste hon vända sig till den målgruppen för det går inte som här i Sverige där det räcker med att det är tecknat.

1 kommentar:

Carpe Diem. sa...

TACK för gratulationerna! Fast jag har ju int gjort så mycket för att "vi" ska få guldet! Det är hemskt, men jag vågade inte titta igår! Jag såg Mitt i naturen och Plus, zappade emellanåt för att kolla att det gick åt rätt håll! Kan ju säga att hela stan var i gång till i morse tror jag! :D
Så se nu till att ta er till elitserien!!!
Kram