söndag 8 november 2015

Erikson Granboms första bok

Nu har maken Peter Olofsson och jag läst och recenserat en av böckerna jag fick på Bokmässan av Hoi förlag. Det är paret Erikson Granboms första bok de har skrivit tillsammans "Av jord är du kommen". Nu längtar jag efter att få läsa den eller vad säger ni, blir inte ni också sugna att läsa den efter att ni har tagit del av vad min make tycker om boken?

-"Finns inga fördelar med att var sjukskriven, men måste man vara det några dagar som jag är nu så finns det en fördel när man inte orkar så mycket annat,... man kan ju läsa och jag har just nu läst klart en av de bättre böcker jag läst på länge.
Tänker inte berätta alls några detaljer för även baksidestexter på böcker berättar ibland för mycket, vi säger som så här, de som på Facebook gillar min humor kommer älska denna bok.
Så bra skriven, härliga vändningar, roliga abrovinker, länge sedan jag kände sådan vällustkänsla medans jag läste, härliga karaktärer...........säger bara en sak, läs den här.
Köp den, låna den eller i värsta fall så stjäl den. Av Jord är du kommen är den första boken i thrillerserien om begravningsentreprenören Rita Benson.
Den är skriven av författarparet Thomas Eriksson och Christina Granbom två underbara Författarvänner ifrån min Fru Pockethexans Värld!
Sa jag Julstämning....detta blir den optimala bokjulklappen. Sedan har den en vackert omslag med, författarparet i form av lik och begravningsentreprenör i svart, guld och lite rött...passar till Jul!

Betyg: 5 likkistor av fem möjliga."  .....eller som vi Pockethexor säger, ett stort HI!
 
 

2 kommentarer:

Anni sa...

Klart att man blir nyfiken efter den recensionen! Roligt att lyckas så bra med en debutbok!
Det finns stunder då jag undrar hur det ser ut hemma hos er, om ni har bokstaplar som når upp till tak eller om ni kanske har alla böcker som heltäckningsmatta ;-) :-)
Varm kram <3

Pocket Hexan sa...

Ja Anni jag ska vara helt ärlig så är det så att båda förslagen stämmer väl på hur det ser ut hos oss efter årets bokmässa så det e bara att tala om hur många böcker du vill ha till nästa gång vi ses! ;-D
Kramis