lördag 14 juli 2018

Tack för Eldsystrar Susanne Boll

Tack för din senaste bok Eldsystrar Susanne Boll som jag har fått som recensionsexemplar från Bokfabriken. Det är extra gulligt att du tänker på mig nu när jag åker in och ut på sjukhus med mina ryggsmärtor. Jag ser verkligen fram emot att få läsa din bok och sedan recensera den. Tyvärr är jag inte helt återställd så än kan inte ta mig an boken.
-"Beskrivning

Eldsystrar är en vass, psykologisk thriller där en tät intrig kombineras med både mörker och oväntade vändningar. Susanne Boll är utbildad psykolog vilket avspeglas i de trovärdiga personskildringarna.
Vera Liljas favoritklient Ayana kommer inte till den avtalade terapitiden och hennes frånvaro oroar Vera. Det visar sig vara en berättigad oro.
Vera Lilja är en erfaren och omtalad psykolog med mottagning vid Odenplan i Stockholm. Hon är en skicklig psykolog, men har under en tid mottagit anonyma hot som blivit alltmer påträngande. Någon som är våldsam, kränkt och driven av ett glödande hat riktar allt fokus mot Vera Lilja.
I Veras ungdom förlorade hon båda sina föräldrar i en fruktansvärd eldsvåda, där även hennes syster blev svårt skadad. Vera har i hela sitt liv känt en enorm skuld och försöker sona den genom att hjälpa andra. När det visar sig att Ayana är kidnappad gör sig det förflutna påmint. Det som Vera i ett helt liv försökt att glömma. Veras psykologiska kunskaper sätts på spel – det handlar om liv eller död."
                                                       _________________
Susanne har många strängar på sin lyra eller det är de andra i bandet som spelar och hon som sjunger. Hon är nämligen sångerska i bandet "Keep it up". Jag har haft den stora äran att få höra henne sjunga i det coola bandet som spelade på Engelen den här kvällen. Det var verkligen en helt underbar upplevelse och även fast jag går med kryckor så kunde jag inte stå still utan var tvungen att röra på mig för att kalla det för dansa är att ta i. 

Inga kommentarer: