söndag 23 maj 2010

"Pockethexan har tappat rösten......................!"


Som sagt Pockethexan har "tappat rösten", hon är lite krasslig för stunden, men som vanligt så rycker hennes Make in Oumberlige Peter!
Hexan har ju legat på sjukhus i några veckor nu och allt var frid och fröjd när hon kom hem förra veckan, men så i Torsdag så fick hon så svåra biverkningar av de nya medicinerna att hon fick föras akut till Sjukhus med ambulans!
Jag kan meddela att hon nu är på "bättringsvägen", ja hon har inte sagt det uttryckligen, men hon tjatar på mig att jag måste fixa bokpåsar till alla som beställt Pocketböcker och vill bli "Pockethexor"!
När hon börjar tjata så innebär det att hon mår lite bättre!
Självklart så ska jag göra det, så alla ni som väntar, pocketarna är pågång, var så säker!
Fast nu när jag ändå är inne på denna eminenta och fina blogg så vill jag klaga lite på Hexan, alltså Min Fru, hon är egentligen ingen Häxa utan en fusk sådan, hon är egentligen en riktig Vikingahuldra vid namn Jarnasaxa.
Jag döpte min Patient och Smärtföreningen efter henne http://www.jernsaxen.blogspot.com/ gå in där och gnäll lite om du har några krämpor, man mår genast bättre då!
Som sagt inga förändringar i Bloggvärlden, bara lite "fördröjning" skriv på som vanligt!
Hexan läser allt, jag lovar!
Ha det bäst!
Vid datorn Ulv Röde Den Sista Vikingahövdingen gift med Hexan alias Jarnasaxa!

8 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Så bra att någon kan använda en röst åt pockethexan när hon tappat sin! Längtar till att få "höra" hennes röst igen och hoppas att hon fortsätter tjata på dig efter som det var ett friskhetstecken;-))

kajsastina sa...

Hoppas att hexans röst snart är tillbaka! Här har åskat och regnat, äntligen. Jag kände av det i leder och huvud redan i morse.
trevlig pingstdag!

Anni sa...

Och först när jag kikar in hos den tystade hexan inser jag att det pågår bronsmatch på teve - hur ska jag nu få bort den icke intresserade sonen från teven...

Hoppas att läkarvetenskapen får lite ordning snart!

Crea Diem sa...

Här kommer en gigantisk stor krya-på-dej kram som du får ta med dej till Pocket Hexan! Hälsa henne så gott!

Anonym sa...

Skönt att höra att bättringsvägen är på intågande. biverkningar är inga roliga saker. hoppas du kryar på dig snart, Pockethexa, och under tiden roar din man oss finemang :) varma kramar Malin

Carpe Diem. sa...

Krya på dej Hexan!
Kramelikram!

Camillas Foto sa...

Hej min vän!
Länge sedan jag var här men jag slutar inte tänka på dig för det, hoppas verkligen att du är på bättringsvägen och är hemma snart igen.
Många kramar till dig

Maria sa...

Hej, kikar in för att bara säga att jag hoppas att du snart är frisk och tillbaka här.
Kram Maria