söndag 17 oktober 2010

Lördagsmys!


Igår var jag med min Oumberlige make som ledsagare till Kids Court i Kista Galleria där det var ett event


med Ann Söderlund, Katerina Janouch, Linda Skugge, herr och fru Rickfors som visade upp sin egen kollektion av miljövänliga barnkläder "Bamboojamas" och som uppträdde eller var med och gjorde det här till en härlig dag!
Det var invigning av gallerians "Monday Morning" där man ska träffas och ha lite mysigt tillsammans innan man shoppar på barnavdelningen så alla vi som var inbjudna fick:


-gratis frukost

-gratis klippning av barnen-gratis fotografering


-en goddiebag

-en CD med Mikael Rickfors vaggvisor (och när han uppträdde och sjöng en speciell rocklåt som min kära make hade önskat sig så missade han det för han tvungen att hämta dottern)
-skattjakt där man (barnen..) fick smycken


-men framför allt var vi där för att höra bokrecensioner och få böckerna signerade av Ann och Katerina!

Kul att ni bloggvänner kom fram och hälsade på mig i min solstol och till er andra bloggare om ni i fortsättningen ser en kvinna som sitter/ligger i en solstol på ställen där det inte är läge att sola så är det ett tips att det kan vara jag, Pockethexan själv och kom då gärna fram och hälsa så som Linda gjorde!

Tack för en härlig lördag alla vänner fast vi firade Monday Morning (klicka o kika in så förstår ni vad de menar).
Men framför allt så fick jag lära mig vad den nya trenden är inom bakning: Cake pops! Om ni som inte har koll på vad det är så kan ni kika in på den duktiga konditorn Mia Öhrn blogg och titta vad hon skriver om dem och får recept på dem. Tack Mia för den goda maten och Popsen!
Kan verkligen rekomendera ett besök i Kista Galleria vid det trekantiga huset/tornet som bara det är värt ett besök!Kika gärna in på Linda Skugges blogg för där kan du se fler bilder från gårdagens event som hon höll i, med bravur!

4 kommentarer:

kajsastina sa...

Vilken trevlig lördag du hade och vad du ser glad ut på kortet! Det behövs verkligen något roligt att pigga upp i höstrusket!
kram

Anni sa...

Jodå, cake pops har jag sett men inte bakat - än...

Och det andra tornet, som inte är trekantigt, det ser jag från mitt sovrumsfönster!

Vilken trevlig lördag du hade!

ps - om jag ser någon i en solstol på helt fel plats - då lovar jag att krama om dig - och då slår jag vad om att du säger som alla andra: nämen så där ska du ju inte se ut!

Elin Damberg sa...

Herre gud vad du är i farten. Men en sån där cake pops skulle man ju inte säga nej till. :-D Skickaruöveren?

Maria sa...

Vilken härlig dag ni haft. Själv har jag sprungit i affärer då dottern var på besök, men det är trevligt det med:)

Kramar