tisdag 14 juni 2011

Det är tufft att ta studenten......speciellt för alla mammor!!!
För tänk hur vi har kämpat för att hitta den perfekta klädseln inför den stora dagen!


Ut och in i alla butiker för att hitta den rätta skjorta och en snygg kostym för att inte tala om kampen om skorna och studentmössan!


Bara för att den stolte studenten...


-s mor skulle bli nöjd känns det som!

För hur ser det ut på studentflaken när det är dags att säga "Hejdå!" till lärarna, klasskamrater, skolan och alla åren där?

Jo, som om de är på ett fotbollsläger eller rättare sagt en musikfestival där klädkoden är; t-shirt, fotbolls shorts, träningsskor och en ölburk i handen!


Fast jag hann säga Hej! till Fredrika innan jag......vinkade "Grattis!" till de stolta studenterna på deras sista åktur tillsammans!

4 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Men nog är det en härlig dag alltid!

Lippe sa...

Vet du att du är en förebild för mej!? Just så där tänker jag på dej, avslappnad i din baden-baden och inte ett dugg stressad över situationen! Att du kan vara så i nuet och inte oroa dej för hur du ska klara dej! Jag tar med mej baden-baden oxå numera när jag ska på något och vill vara säker på att kunna vila. Grejen är bara att man måste ha någon som hjälper en och det brukar lösa sig :)
Min äldste fick bestämma helt själv hur han ville ha det när han tog studenten förra året. Han valde bort mössan och kostymen och tog jeans, t-shirt och kavaj och det gick utmärkt! Den andre därmot...den lär nog vilja vara uppklädd till tänderna men det är ett år kvar så det tar vi då!
Kram tuffing!

Anni sa...

Hurraaaaaaa!

Anni sa...

Kollade upp bandet på youtube, har lyssnat på en låt ska lyssna på fler. Härligt glädjerik musik! Gillar!