torsdag 19 april 2012

Boken som räddar kalaset!


Har ni suttit där och tittat in i eran femårings ögon när hon eller han bara önskar sig en sak till sin födelsedag och det är ett sjörövar, cirkus eller ett sjöjungfrukalas och du har svarat; -Ja visst älskling, det ska vi till dig! Och i samma ögonblick som du ser deras glädje stråla ur ögonen, ja hela kroppen, så undrar du i ditt stilla sinne: Hur i hum, hum du ska klara det här, när ett vanligt kalas brukar vara dig övermäktigt?


Lugn, för då kan jag meddela dig att nu är alla grå hårstrån du skulle ha fått vid det här kalaset räddade för nu har den optimala kalasboken kommit med idéer och förslag på hur du ska klara av att ordna tema kalas till de små kalas marodörerna som man inte kan motstå som förälder.Boken heter: ALLA BALLA KALAS, 200 kalastips för alla partysugna!


Av de kreativa kvinnorna: Ann Söderlund, Christina Breeze Le Guellaff och Isabelle McAllister.


De har även varit så snälla att de har gjort ett "nödkit" för alla som inte själva vill pyssla i ordning hemmet efter bokens alla idéer. Så de påhittiga författarinnorna har ordnat så att man kan köpa en låda fylld med det nödvändigaste för kalaset. Och det är på ICA.se som man kan köpa de här härliga sakerna. Men lyssna gärna på var min 20 åriga mellanson sa när jag frågade honom vilket tema han tyckte verkade roligast i boken för då sa han det som värmer ett modershjärta mest och det var att:
-"Det enda som egentligen behövs är ju att ni gör någonting, för det vi verkligen vill är ju träffa våra kompisar och ha kul!"


3 kommentarer:

madelein - mamma till sex sa...

Lycka till med tävlingen kul att du vill vara med :-)

madelein - mamma till sex sa...

Jag tycker det verkar vara en kanonbra bok. Nu för tiden lejer ju de flesta bort kalasendet till lekobus land och annat. Mycket billigare att göra hemma själv ju :-)

Elle sa...

Jag brukar varken ha ett tema eller fixa och dona för mycket - barnen vill helt enkelt bara träffas, precis som din son sade!
Skönt att du är tillbaka! ♥
Själv har jag haft tagit det lite lugnt med bloggandet den senaste tiden. Man har ju ett normalt liv också och där har jag haft fullt upp.
Här har vi som tur är inte snömodd, även fast det varit kallt länge. Nu hoppas vi att solen hittar tillbaka igen. Fast det börjar bli rätt grönt trots kylan.
Ha en skön helg!!!
Kram Elle