lördag 4 augusti 2012

"Ärligt...jag har problem med min man.....!"

Hej Vänner! Vad ska jag göra? Har problem med min Make, idag ska vi in och se på Prideparaden här i Stockholm. Vi har några vänner som "kommit ut ur garderoben" så vi tänkte stödja dem lite. Min Make, Oumberlige Peter är alltid så korrekt, ibland t o m kostym mitt i sommaren. Så för att mjuka upp honom och få honom att smälta in lite bättre i Pride Stockholm så beställde jag en riktigt fin och dyr sidenhawaiiskjorta till honom, nu vägrar han att sätta på sig den, vad göra?

Jag har försökt att lirka med honom och säga att du hjälper även mig att göra reklam för min bokblogg på detta vis, är det inte ett passade mönster för en bokbloggande kvinnas make så säg?
Kramis ifrån Pockethexan!

4 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Ser ju perfekt ut! Förstår inte vad han kan ha emot den? Själva missade vi prideparaden eftersom vi var på möhippa respektive svensexa. Men det var ju kul det med :)
Än så länge förresten inga "problem" med att ungarna vill låna husbilen. Däremot hängde de med till Polen i husis i somras och det var ju skoj. Men som sagt, nu ska de gifta sig och bli "vuxna" ;)

Anonym sa...

Jag hoppas att han ändrade sig i sista minuten och att du tog bild på honom iklädd skjortan. Den är kul men har svårt att se din make i den:)

Nu har jag kommit på att man kan rösta var 24h på samma kandidat och från samma dator,det förklarar ju varför andra har så höga "poäng".
/Charlotte

kajsastina sa...

Oj, vilken vacker skjorta! Mönstret har ju allt, t o m bilder på böcker! Hoppas att det gick bra att få honom att bära skjortan.
Fortsatt trevlig sommar till dig och Din man!
kram

Anna Granström sa...

Haha, men skjortan är ju UNDERBAR!!