fredag 31 juli 2015

Rec. av En enda natt

Efter jag var på Simona Ahrnstedts bokreleasefest i maj var jag övertygad om att jag skulle börja läsa hennes första bok i hennes nya romance serie "En enda natt". Det är en nutida romance istället för hennes tidigare böcker som var historiska.
Det är nämligen så att jag har en bokälskande svärdotter som tidigare läst Simonas böcker och i början av juni och hennes resa till Sydafrika på en veterinärträff med deltagare från hela världen ville hon ha något lättläst med sig på resen. Som vanligt sa jag att hon fick välja fritt i från mina bokhyllor och hon kom glatt tillbaks med Simonas bok i högsta hugg och självklart fick hon läsa den. Nu har hon även recenserat den:


-"En enda natt" är den först boken i hennes nutidaserie och den handlar om Natalia De la Grip finansvärldens nya stora supertalang och född i en överklassfamilj med mycket pengar. Det förväntas av henne att hon ska vara intresserad av mode och inredning för att följa kvinnornas klassiska intressen men hon väljer att följa männens istället. För hon är hårt arbetande och envis i sin kamp att visa sin far att hon är minst lika bra som männen i att leda familjens företag. Hennes mål är att få en plats i företages styrelse och att det är hennes pappa som ska utse henne eller i alla fall se henne att hon är bra.
Men som alltid när det är en romance så måste det finnas med kärlek och sex så är det även i den här boken. Den här gången är det finansvärldens bad boy David Hammar som hamnar i centrum för Natalias kärleksförklaring fast hon egentligen inte ska tycka om honom så gör hon det ändå. De träffas en enda natt och hon tror att det ska vara den enda och sista gången de gör det. Men kommer det att bli så?
 
Tyvärr är jag lite besviken på boken för fast den är som Simonas andra böcker läsvärda men så är den ändå lite enformig då det bara handlar om finansvärlden och det de gör. I de tidigare böckerna som var historiska så var det en mycket mer blandad handling och det gjorde dem roligare att läsa.
Jag ger Simona Ahrnsteds "En enda natt" ett "Hm!?" i betyg vilket motsvarar en 3-a och det gör jag för jag tycker ändå om grundhistorien och är förtjust i formatet fast jag bara läst hennes böcker än så länge.
Pockethexan Jessica."

1 kommentar:

Madde sa...

Tyckte väldigt mycket om hennes senaste En enda hemlighet!