söndag 4 mars 2018

Recension av Magiska fingrarNu har min näst yngsta Pockethexa läst och recenserat en bok. Det är Max som har läst Staffan Götestams bok "Magiska fingrar" från Lava förlag. Tyvärr är han lite dålig och är hemma ifrån dagis men vad passar inte bättre då än att bädda ned sig bland täcken och kuddar och läsa en saga tillsammans med sin mamma. -"Max är hemma och är sjuk och vi har på två dagar läst ut Magiska fingrar vilket är Staffan Götestams barnboks debut. En fröjd för mig som mamma och att läsa och Max uppskattade den spännande boken.

Boken är uppdelad i tre berättelser om Funny som gör olika äventyr i sin trädgård, på äventyren har hon sina magiska fingrar till hjälp. Boken är välskriven med målande beskrivningar, det vävs även in lite svårare ord som jag som mamma välkomnar för att utveckla min sons ordförråd.

Min son är 5 år och jag tror att den här boken kommer läsas många gånger framöver. Jag hoppas Staffan Götestam kommer skriva fler böcker framöver. En stor hyllning även till Louise Jacobsson som har illustrerat så fina bilder i boken."

Filmen spelades bland annat in i Degeberga backar.

Tycker ni att ni känner igen Staffan Götestam? Det beror på att han spelade Jonatan i "Bröderna Lejonhjärta" plus att han var med och startade Junibacken på Djurgården.

Inga kommentarer: