torsdag 20 december 2018

Lucka 20

Bokjulkalender
Lucka 20

Vad säger du om du en dag upptäcker att det är någon som har tuggat på ett hänglås hos er? Eller att du hör att det är en blå skugga som står och säger -"Gamla kalsonger." För att till sist se att den blå skugga blir till en blå liten figur med en krokig antenn på huvudet och så står den och tuggar på ditt munspel?


Det är iallafall upptakten till årets adventsberättelser i 24 kapitel, alltså antingen läser du hela boken på en gång eller så gör du som med en vanlig adventskalender du läser ett kapitel om dagen fram till jul. Boken heter "En klurig jul" skriven av Ingelin Angerborn från Rabén&Sjögren förlag. Förra året var det Ulf Nilsson som skrev årets adventsberättelse  och HÄR kan du läsa min makes recension av "Tjoho nu är det jul".

Pockethexan ger den fyndiga och helt underbara adventsberättelsen en fin-fin fyra i betyg för den lättlästa och jätte charmiga boken med härliga bilder. Ett tips till alla, om ni hör någon ropa -"GAMLA KALSONGER" så betyder det att någon har ropat ut en osynlighets förtrollning. Bara så ni vet!

Inga kommentarer: