torsdag 14 maj 2009

Matuppror och det nu! Jordgubbar åt folket! Hexan på G!


Försöker hålla min blog fri ifrån allt för mycket tyckande men efter att ha varit inne liggandes några gånger årligen i 15 års tid nu på sjukhus så vill jag vara med och protestera!
Värdig, god och näringsrik vårdmat och det nu!
Pockethexan är på G igen!
Såg att något "rövhål" kallade min mans blogg för trams och dessutom hade oförskämdheten att hänvisa till vad trams innebär enligt Susning. Var jag frisk hade du fått stryk, jag lovar, av mig, en brud, din tönt! Ja, som ni märker så är jag lite förbannad idag, har ont och mår illa av för mycket "smärtlindring". Ja, så är livet, nu skiter vi i det och går vidare till lite intressanta böcker och då i pocketform!
Avslutningsvis så hävisar jag till artikel serien i Svenska Dagbladet om mat eländet på Sjukhusen och äldreboenden, har varit inlägd på bäge så jag vet! Länk nedan:
Undertecknat Hexan!

4 kommentarer:

Heidi sa...

Svar: Hej på dig igen Lilla Frun! Jag tycker det är en trevlig namn:)
Jo, jag har nog inte varit så duktig på att kommentera här inne heller, kan ha haft med det att göra att jag inte har haft tid att läsa annat än kurslitteratur det senaste två år. I tåget hann jag läsa en hel del iförsig dom veckorna jag pendlade, men annars... Nu har jag startat milleniumserien, men det går lite långsamt. Har så många ärenden just nu så jag är för otålig att läsa en bok. Måste röja här hemma och det är det värsta jag vet just nu. Men det kanske blir en liten examensfest en dag, och då vill inte jag skämmas "ögonen ur huvudet" som man säger på finska.
Krya på dig du och oroa dig inte. Bortglömd blir du inte. Din man skriver ju även om hur det går för dig, så vi håller oss uppdaterade. Jag önskar du inte behövde ha så mycket värk. Idag tror jag det är någon föreläsning om värk i Västerås, såg i tidningen, eller om det är någon annan dag...
Ha det gott!!!!
Kramkram:)

Anonym sa...

Apropå Matuppror.
Camilla Sparring heter vårdbiträdet från Dalarna som startade ett matuppror.

Skriv på hennes namninsamling!
www.camillasmatuppror.se

Camillas Foto sa...

Heja hexan! Jag hjälper dig att klå upp "rövhålet"!!!!
Vad jag gillar när någon använder just det ordet "rövhål", skånskt så det förslår.
Skolmaten är inte så bra den iheller, flickorna kom hem förra veckan och hade fotograferat kycklingbitar som blodet rann ut ur.
Ha det bra
Kram

Frida sa...

Hej Hexan!

Hoppas du mår bättre nu! Vad roligt att ni har köpt Tusen strålande solar hoppas att du tycker om den. Det är en av de bästa böckerna som jag har läst på länge. Tyckte den var bättre än den första Flyga Drake, vet inte om du har läst den?

Tråkigt att det finns vissa som alltid har behov av att skriva taskiga saker. Jag håller inte med personen jag gillar din mans blogg brukar gå in och läsa hans inlägg.

Jag får bättra mig på att besöka din blogg, alltid trevligt med nya boktips just nu vet jag faktiskt inte vad jag ska läsa.

Krya på dig nu, du är stark som kämpar på!
Kram Frida