torsdag 7 maj 2009

___POCKETHEXORNA PÅ UTFLYKT___


Det har kommit ett mail till bokklubben/ringen "Pockethexorna på utflykt" med en recension av Ken Folletts "Stormarnas tid" som är del 1 av hans serie "Svärdet och spiran". Här kommer nu Kickis ord om boken hoppas nu att det finns fler som har läst en av "Pockethexans" böcker för då kan skriva in era recensioner här under som en kommentar eller skriva till pockethexan@live.se och om ni vill skicka med bilder så vore det jätte kul.

-"En helt klart läsvärd bok som handlar om 1100-talets England. Man får följa stenhuggar Toms familj på hans jakt efter hans drömjobb ..att bygga den vackraste katedralen av de alla. Historien sammanflätas av personer som vet vad de vill ....den kloke prior Philip värd sitt kloster, biskop Waleran som spinner lömska nät över Kingsbridge och den grymma familjen Hamliegh med den avskyvärda sonen William som efter att ha fått nobben av vackra Aliena sätter hennes liv i ett helt annat dager än hon är van vid , Aliena och hennes bror svär vid den döende fadern att hämnas Hamlieghs och en dag åter ta tillbaka det som är deras . En OTROLIGT bra bok som bara måste läsas , längtar efter att fristående bok nr 2 " Maktens skördar" ska dimpa ner i postlådan så jag får följa med på fler äventyr , för jag har ABSTINENS !!! nu tar boken kvasten och kommer att landa på vsftrollsländan i Västerås där jag hoppas att någon tar den med sig hem. mvh kicki "

HÄR
ligger boken

Nu ser vi alla fram emot att få läsa nästa recension av boken och att få höra vart den har tagit vägen, den startade i Västerås och fick ett nytt hem någonstans i samma stad. Så till dig som har hittat Ken Folletts pocket med Pockethexornas etikett det är här du ska skriva om vad du tycket om boken innan du lämnar vidare den till en ny läsare.


Inga kommentarer: