onsdag 27 maj 2009

Ordlös Onsdag

v.22 "Parallella"

5 kommentarer:

Anonym sa...

Många parallella , ett helt virrvarr.

tofva sa...

Du har en helt underbar bloggis!! Här kan jag verkligen hitta inspiration till olika pocket böcker! Åh vilken lycka. Sommar är för min del pocket månaderna..Du gjorde min dag:D jippi!!

Anni sa...

AHA! Nu såg jag hjortronsylten! Och ekorrhåren! Men det där med pocket ligger jag lågt med, jag har sådana högar som ligger olästa bredvid sängen... Har just läst ut Marley och jag, så det blir en bok då o då i alla fall...

UltraV:s värld sa...

Hej!

Hittade en bok av Julia Garwood, Hjärtekrossaren, på Hälsouniversitetes bibliotek i Linköping. Jag trodde den hörde till det vanliga utbudet och då vi bara behöver skriva en handskriven lapp för lån,(böckerna är förlagens pliktexemplar och man lånar ut dem med lång lånetid, längre än övrig kurslitteratur:) så var det ingen som reagerade, inte jag heller.

Jag lånade hem boken och läste och sedan slog det mig, det fanns ingen stämpel i boken som visade att den hörde till biblioteket. Och klisterlapparna med pockethexorna hade jag noterat, men trodde man på biblioteket var införstådda med lapparna.

Idag skulle jag lämna tillbaka boken och då passade jag på att fråga personalen om det hela. De skrattade gott och sa att jag fick lägga boken var jag ville, de skulle riva min lånelapp och....boken hamnar hos någon annan. Riktigt kusligt att en bok bara "uppstår".

Detta är en kul idé, jag har gjort något liknande med en pocketbok jag råkade hitta på ett tåg.

Toppenkul! Ha det gott!

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區