tisdag 2 juni 2009

___Pockethexorna på utflykt___


Det har kommit ett mail ifrån "whynja" och hon har recenserat Julia Garwoods "Hjärtekrossaren". Hon är en av dem som har beställt en av Pockethexornas utflyktspocketar så här kommer nu hennes ord om vad hon tyckte om boken:

-"Hej! Jag har nu läst klart boken jag fick. Här kommer en kort recension:
Det börjar så bra. Riktigt spännande, till och med. En man, med ett antal mord på sin meritlista, bekänner i en bikt att hans nästa offer är prästens syster. Prästens kompis som jobbar för FBI blir inkopplad och för att locka fram mördaren ska systern och agenten låtsas att de är ett par. Jakten på mördaren är igång, men sedan går det bara utför. Historien som från början har riktigt bra potential, urartar i något som närmast kan likna en dålig, förutsägbar Harlequin-roman när FBI-agenten och den han skyddar givetvis blir kära i varandra. Dåliga repliker, och förutsägbar handling. Och så lite spänning på slutet. Nej, det här var riktigt dåligt, och inte något som jag ens skulle ta med för att läsa en solig dag på stranden. Förhoppningsvis kommer nästa läsare att finna boken bättre.
Här finns boken nu:
http://www.bibl.liu.se/biblioteken//hub/adress.asp
Hälsningar whynja"
För er som har lust och möjlighet att läsa den så ligger den
HÄR
på Linköpings Hälsouniversitets bibliotek.
Ha en riktigt trevlig läsning och så hoppas jag på många nya läsare och kanske att "Pockethexornas" pocketar kommer långt ut i världen på sin utflykt!
Kramis till alla! från Hexan själv

Inga kommentarer: