lördag 19 december 2009

"Nej, så här kan det inte fortsätta!"Vadå? Kanske vän av ordning frågar sig! Jo, att en av Sveriges finaste bokbloggar bara har ett dussintal nya läsare varje dag! Nej, så kan det självklart inte få fortsätta! Vad gör man då för att öka antalet besökare då? Jo, enkelt man låter helt enkelt Oumberlige Peter gästblogga, okej, okej, så mycket gäst är jag väl inte eftersom min Fru dvs Pockethexan själv tvingar mig att göra detta inlägg då hon vill ha det "rykande aktuellt" här på Pockethexan! Så rykande aktuellt att bläcket ifrån Camilla Läckbergs penna ännu inte hunnit torka i Pockethexans senaste pocket som hon idag fick signerad av Deckardrottningen själv i egen hög person!
Det blev ett verkligt trevlig "författarmöte" måste jag säga, Camilla Läckberg är inte bara en förträfflig författare hon är en mycket "varm" människa också!
Ja, det blir inte mycket till bokpresentation här, det för Hexan sköta när hon "piggnat till", det är tufft för det "Lilla Livet" att julhandla! För dig som inte varit inne och läst här förut, kan jag berätta att Hexan har en lite annorlunda ryggskada, förlossningsrelaterad och mycket smärtproblematisk, vill du läsa mer om det och patient/smärtfrågor så gör du det på min andra blogg www.jernsaxen.blogspot.com
Backar du i inläggen här på Pockethexorna så hittar du fler böcker/pocketar av Camilla Läckberg. Hmmm....känns som jag glömt att berätta något för den "oinvigde" jo Pockethexan presenterar bara pocketböcker på denna blogg, då hon pga sina skador inte kan ligga och läsa tyngre böcker än så!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

13 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Mina julklappsinköp till sönerna var lätt fixat i år - de kommer att få en pocketbok var. I boken ska jag stoppa in Euro inför den kommande resan vi ska göra! Vi kommer att kunna byta böcker med varandra och sen ligga i solen och läsa!
Må gott!

Polargrevinnan sa...

Det är till att vara med ute bland kändisar. Jag gillar Camilla Läckberg, så det någon som har någon pocket från Hexan av Camilla, så är jag lässugen. Hexan har min mailadress.
Hoppas du har sett mitt mail om
Per Holmer.
Sköt om dig.
Kram Viola

Ingela la la sa...

Vilken lyx att få den signerad av Läckberg. Jag gillar oxå hennes böcker. Hälsa så gott till Pockethäxan, jag hoppas den värsta värken ger med sig snart!

Stor kram från Ingela

Anonym sa...

Fin bild :) Kram till Hexan från Häxan.

"oroshjärta" sa...

hÄRLIGT ATT DU SUSA IN HOS MIG!

L.O.V.E

Razzy sa...

Tassar in och lämnar kramar i massor till min lilla WoWhexa, hoppas du mår bättre snart.. ♥kram♥

Lantliv sa...

Tack för din kommentar hos mig...har lyssnat på flera av Läckbergs böcker....perfekt när jag jobbar! Kul att du tycker om min blogg...hoppas vi hörs snart igen...
God jul och ett gott nytt år,
kram Anne-Lee

Marie sa...

Här är mina bokhyllor fulla av pocketböcker, många är lästa...men som tur var har jag några olästa nu när julledigheten är här. Läckberg är en av de som trängs i min hylla..men just nu är det en bok av Johan Theorin som väntar. Tack för kommentar hos mig, som gjorde att jag hittade hit. Ha en strålande söndag!

Znogge sa...

Spännande böcker skriver hon också! Även om jag bara har dem osignerade ;-)

imse sa...

Tack för besöket och kommentaren hos mig!

Spännande med en pocketblogg. Hit måste jag komma tillbaka. Boknörd som jag är.

Trevlig söndag!

IKA sa...

Tack för kommentar hos mig.
Vad härligt med bokförslag, jag älskar böcker så jag tar verkligen tacksamt emot alla som ges!

Jag hoppas innerligt att värken ska försvinna och att du åter igen ska kunna ge dig ut i cyberrymden. Vilken tur du har som har en make som uppdaterar sidan *ler*

Camilla Läckberg skriver jättebra och jag har läst några av henne men långt ifrån alla dock, inte alls dumt med en bok av henne i brevlådan.

Önskar DIG, Maken och barnen en underbart skön God Jul!

Du är varmt välkommen tillbaka

ps)om du inte misstycker så länkar jag till dig hos mig)

Lantliv på Rosentorpet sa...

Tack för din gulliga komentar =)
Jag har läst ALLA Läckbergs böcker,dom är toppen bra! Hoppas det kommer en ny snart..God Jul & Gott nytt år!

soffie sa...

tack för din titt inne hos mej å dina ord,
Vilken jättebra blogg du har,jag läser jättemycket böcker jag med i alla olika genrer,
Det är avslappning för mej just nu håller jag på med Lars Keplers Hypnositören kan bara säga läs den..
må gott