söndag 16 januari 2011

8 cm är det perfekta måttet!

Nu vet jag, efter år av studier, 8 cm ska det vara!!!

Punktlista
Formen spelar ingen roll, det kan vara smalt, kraftigt, nätt, spetsigt eller till och med kilformat men 8 cm ska det vara!
Hur kan jag nu veta det?
Jo för min kära make hjälpte mig att ta reda på det!


Han hade nämligen läst om att det fanns en modell som skulle kunna passa mig även fast jag har de speciella önskemålen som jag har. Mina problemen som jag har med ryggen/bäckenet gör att jag har ständig smärta, det har gjort att det har varit svårt att hitta någon som jag ska kunna njuta av det fast jag har ont i ryggen och har svårt att röra mig. Nu skulle det kunna vara möjligt tackvare ny teknik...

Jag släpptes av utanför en butik och jag gick in med mitt gåbord som stöd och där inne var det två äldre damer som hjälpte mig att hitta rätt, för det fanns faktiskt en hel del olika modeller färger och storlekar, men framför allt att det fanns olika höjder.
Märket jag talar om är Tamaris och deras stötdämparsystem i klacken Antishokk HÄR är deras hemsida.


Till damernas förvåning så blev de höga, men för mig är det inte konstigt för då kommer hälen upp och trycket på ryggen släpper och stötdämpartekniken i Antishokk-klacken gör att det inte trycker på lika mycket som det gör i ett par vanliga.
Gå in på Antishokk.com och läs om hur deras patent fungerar och de finns i flera märken än i Tamaris för jag kan verkligen varmt rekommendera de här märket. Det är mycket skönare att gå i ett par Antishokk skor med en klack på 8 cm än det är att gå i vilka andra "myskor" som helst, för jag vet, jag har letat i 17 år och det är först nu som jag har hitta de här som det känns helt bra!


Du som har liknande problem eller står upp mycket under dagarna, till dig kan jag säga att de här skorna kan förändra ditt liv, men det gäller bara att du hittar DITT rätta mått, mitt vara 8 cm!


.....sen så tycker jag att det är en himla snygg smärtlindring också!!!

5 kommentarer:

Anni sa...

Jag tycker att det är SÅ häftigt att du med din ständiga smärta mår bättre av att gå i högklackat - det är faktiskt helt underbart!

Och här går jag helt smärtfri i mina fotriktiga Birkenstock med stöd för hålfoten...
;-)

Ann-Mari sa...

:-D, härlig humor!
Jag har också hört att klack är bättre än flata skor vid många fall av ryggbesvär. Jag är glad åt din snygga smärtlindring och 8 cm!

kram,
Ann-Mari

Razzy sa...

Läckra pjuck ju :) Skönt för dig att du hittat skor som funkar, jag springer själv förmycket i gympaskor för att ryggen ska må helt bra, men det är så enkelt att bara sätta på sig ju.


Kram♥

Laila sa...

Härligt! :-)
Å jag är inte ett dugg förvånad! Har själv känner i rygg och bäcken och gillar högklackat. Fast nu vill ibland det skadade knät vara med och säga saker (en himla massa faktiskt). Men det här ska jag helt klart snoka runt på och testa jag med!

Å du... Det var jättesnygg smärtlindring!

Caja sa...

Men du! TACK för tipset!!! Skrev precis en liten kråka häromdagen om detta i bloggen..att man inte ens kan ha skor med klack!

Härligt, kram/caja