söndag 9 januari 2011

Designtips!

Vill du ha något riktigt tufft och snyggt till dina böcker i bokhyllan?
Eller saknar du något för att ge dina favoritböcker det stöd de behöver för att stå för sig själva och förgylla din vardag med att påmind av dina härliga stunder i berättandets underbara värld.


Då är gotländska skulptrisen Tove Admans bokstöd något för dig och dina älskade böcker! För visst är de väl härliga hennes betongbokstöd i form av böcker. Du kan gå in på hennes hemsida HÄR och klicka dig fram till de återförsäljare i närheten av dig. Men du kan även passa på att kika

5 kommentarer:

Anni sa...

Var förbi Tove Adman i somras och skulle handla lite av henne, men just då försvann hon in i boningshuset och kom inte tillbaka. Vi hade en tid att passa och fick resa vidare utan betong. Är det det som kallas att spara pengar?

Elle sa...

Snyggt! Men tyvärr har jag ännu ingen bokhylla och böckerna ligger i kartonger på vinden.
Dags att ändra på det nu?

Missa inte dagens tårtkalas! Ta med dig din oumberlige make om du vill, honom har man inte sett på ett tag.

Vi "ses"! Välkommen!
Kram Elle

PS. Skynda dig, de andra gästerna har redan börjat länsa tårtbordet!

Tvillingarnas bokbuffé sa...

Å,tjusigt! Har sett något som jag tyckte påminde lite om dessa betongböcker. En slags bokhylla med dit-satta pocketböcker som var som ett slags bokstöd, urfräckt! hade tänkt att köpa!
/Agnes

Caja sa...

hallojsan Fru P ;-D Hoppas allt är väl med dig och familjen..ja så väl det nu kan bli när man lever med smärta...hoppas det är och har varit helt ok i alla fall nu i helgerna. Vi har haft det lugnt och skönt utan en massa tvång, gött mos!! Me like!!

Tänkte välkomna dig och du kan väl berätta för din oumberlige make med...att jag har numera en till blogg...en tyst, ordlös...bara för ögat blogg...

välkomna in...

www.photobycaja.blogspot.com

Kram från Skåne/caja

Elle sa...

Grattis i efterskott!♥
Varför sade du inget tidigare?
Det hade ju varit en grund att fira med ett tårtkalas!! *ler*
Ha en skön dag!
Kram Elle