fredag 5 oktober 2012

Bokmässan fortsätter...

Som sagt, även fast jag blev "tvingad" att avbryta bokmässan i förtid, så fortsätter den hemma hos mig. Nu börjar alla mina recensions exemplar trilla in, som jag får från alla trevliga utställare på mässan. Jag var noga med att se till att alla fick mitt kort för att de skulle kunna skicka sina böcker till mig vid tillfälle.

Det passar väldigt bra,för nu börjar jag bli mitt gamla jag igen, där jag orkar med att ta mig an min blogg! Får tacka min Oumberlige Make, han har nämligen fått ett nytt jobb, det är att gå och hämta ut mina böcker som har kommit med posten (har gjort upp med min ordinarie brevbärare att han kan ringa på och leverera dem istället för att skicka en avi, enklare för oss båda eftersom jag är hemma på dagarna).
Nu fick jag alltså 3st avier på en gång och då såg det ut så här efter min man varit och handlat samt varit på posten, han kom alltså hem med hela 3 st bokpaket, rena julafton!

  

VITT OCH KALLT SA BONNIE KATT o BÄ BÄ SVARTA FÅR av EVA ULLERUD. Evas barnbok "Vitt o.." har hon illustrerat själv med charmiga tecknade bilder men "Bä bä.." är ingen barnbok utan en krimroman och båda har hon gett ut som egenutgivare hos Vulkan.

ÅTERVÄNDAREN av BUTHLER o ÖHRLUND är den tredje delen om Silverbielke o krim.kommissarie Colt på Massolit förlag o till alla er (inkl. mig själv) som trodde det här var uppgörelsen så kan jag meddela att fjärde delen kommer i mars-14.

FEBERFLICKAN av ELISABETH ÖSTNÄS kommer ut 15 oktober på Columbi Publishing beskrivs så här av Cirkeln o Eld författaren Mats Strandberg -"Texten är full av detaljer som är äckliga, vackra och sinnrika - oftast samtidigt. Jag älskar den här boken!"
Men jag ska vara helt ärlig, ett av mina bokpaket är inte rec. ex. utan det är faktiskt en vinst som jag vann för att jag skrev om deras förra bok på min blogg. Boken jag skrev om var "Grannen" av Buthler o Öhrlund och du kan läsa mitt vinnande inlägg HÄR och det uppföljande HÄR.

Bildbeviset kan ni se här intill, för där har författarna skrivit sin hälsning till mig samt signerat den. Jag tar dem på orden i hälsningen jag har fått och ser fram emot att få läsa "Återvändaren".

Läs och - rys!
 Döm om min förvåning när jag såg vad som kom med posten idag....


 ...ser ni? En avi till! Festen fortsätter!!!

Jag återkommer med recensionerna de, kommer efter hand som jag har läst böckerna.
,
Har någon av er läst de här böckerna? Ni får mer än gärna skriva och berätta vad ni tycker om dem!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va gulligt signerat och bra är boken med, precis lyssnat klart på den..
Mia

Milla sa...

Åh, så skönt att du mår lite bättre. Kul med en massa bokpaket. Jag har inte läst någon av dem men blir alltid nyfiken på boktips. Ha en fin lördag, kram Milla.

Elle sa...

Kul att du kommit igång lite igen. Inte illa att få en massa paket även efter mässan.
Ta hand om dig och ha en skön söndag!
Kram