fredag 29 januari 2010

"Har Mannen ännu en gång somnat i soffan........fantasier kostar inget!"Jaha, hur "fel" började inte den här dagen då? Det började med att min Kära Hustru, dvs Hexan själv, inte "loggat" ut ur sin blogg igår kväll så helt plötsligt så hamnade mitt senaste inlägg hos henne istället! Ett alldeles "förtjusande" inlägg, tycker jag, för dem som har samma känsla för "ironi" som jag!

Ja, till saken för en tid sedan så gjorde jag ett inlägg på min blogg Oumberliga Ting om erotisk litteratur, jag lovade då att hjälpa "Lilla Frun" med ett sådant inlägg, tro det eller ej, men hon är lite blyg det "Lilla Livet" så lotten föll på mig att ta reda på vad som fanns i pocketform av den varan. En nästan "hopplös" flod finns det av böckern/pocket, därför är det bäst och enklast med lite länktips! Börja med CDon där kan du bl a läsa om Katerina Janouchs böcker i ämnet, utgivna i pocketform såklart!
Kan ju så här i största förtroende berätta att den dag jag hade länken till Svenska Dagbladets Kultursidor då blev det besöksrekord i min blogg, men ingen vågade "kommentera" inne hos mig! Det känns nästan som om vi män förbrukat vårat "förtroende" att diskutera sex och jag förstår varför. Vi beter oss som sagt ganska underligt mot kvinnor, i allfall vad man kan utläsa ur "statistiken"! Sedan finns som sagt små "lysande undantag", jag nämner inga namn (ler)!
Jag vet ännu inte hur Pockethexan mår idag, men ifallatt hon har en "ondare dag" och inte orkar blogga idag så önskar jag en trevlig Helg ifrån oss bägge!
Vid datorn Peter Olofsson

3 kommentarer:

TEFROSSA sa...

God Morgon kära vänner!

Ojojojoj, jag kan inte sluta skratta!!! Tack tack! Ditt förra inlägg var ju helt klockrent!! Måste visa gubben min. Helt lysande! Mitt i prick, så att säga.

Och det här var ju inte dåligt det heller, trodde ett tag, när jag såg rubriken, att det var Hexan som låg bakom och att hon hade vissa klagomål om man säger, he he.

Tack i allafall för dagens första goda skratt som fortfarande dröjer sig kvar på läpparna!

Ha en härlig dag!

Lena

Anni sa...

Så tokigt det kan bli när ni har öppen tillgång till varandras bloggar!

Kan du skicka polacken hit när han är klar hos er, jag är urless på snön nu...

Fruädel sa...

Jaha och vem hittar man här då om inte självaste peter! Läste ditt inlägg på din sida och tänkte " jag går in på frugans istället" hihi! Och vad ser jag!!! Du har kapat denna blogg, haha, ni är för roliga! Så jag skriver väl till er båda då! Imorgon blir det tävling hos mig, kom och va me! Och nä Peter, det är inte gift eller ens något häxpulver i påsarna, hihi! Vi är ju "miljömuppar" , tror man blir det av att flytta ut i skogen, så det giftigaste ni hittar hos oss är väl gulsåpa!
Kram till häxan och hopp om smärtfri helg!/ Tess