måndag 8 februari 2010

Bokringens nya böcker

__Pockethexorna på utflykt__

Nu är det två nya läsare som har hört av sig för att de vill också vara med i Pockethexornas bokring. Det är Malin i Märsta med bloggen "Malins dikter" som har skrivit till Pockethexan själv och sagt att hon gärna läser o recenserar en deckare eller kriminalroman om hon kunde få vara med i bokringen. Självklart, det fixar jag och eftersom det fanns plats för två st pocketar i påsen, så fick det bli de här två:
Arnaldur Ingridasons
"Glasbruket"


och Marie Hermanson
"Ett oskrivet blad"

..........................................................


Siv i Avesta med bloggen "Sivansdagbok" skrev också och ville vara med i bokringen, men hon ville ha en "hemlig"pocket. Så dottern fick bidra med några nummer så att jag kunde ta ut en pocket från en bokhylla/hyllplan/bok utifrån de nr. hon sa. Det blev författaren till "Ciderhusreglerna" o "Garp och hans värld" som hon fick hem till sig att skriva om här på bloggen:

John Irvings
"Cirkusens son"


Malin och Siv välkommen till Pockethexornas bokring och när ni har läst/recenserat/lämnat boken vidare kan ni också kalla er "Pockethexa"!

Har du hittat en pocket med den här etiketten?

Det är här eller till pockethexan@live.se du skriver till om vad DU tycker om din "Hexpocket".

1 kommentar:

Anonym sa...

Tusen tack för det varma mottagandet och det roliga i att få vara en "pockethexa" på riktigt *ler* Jag har lagt ut min recension jag skickade till dig, på min blogg (hoppas det inte gör något - hör av dig i såna fall).
Och ja just det ja, kort var det du ville ha... Hm, återkommer med det då den andra boken är färdigläst :) Kramar