torsdag 4 februari 2010

Jubileum hos Pockethexan


Den ofantligt populära bokringen"Pockethexorna på utflykt" har fått sin första jubilar!

Det blev "Anni" med bloggen "Med ögon känsliga för blått" som blev jubilaren! För hon skrev till mig att hon ville också får vara med i Pockethexornas egen bokring och få hem en hemlig pocket att recensera och då blev hennes bok nr. !!!


Vad var det nu för bok Anni fick hem till sig?

Jo, hon skriver ju i sin blogg att "Chocolat" är hennes favoritfilm och då tänkte jag att hon nog även gillar böckerna som författarinnan till filmen har skrivit. Därför fick det bli Joanne Harris "En smak av vin" som fick flyga hem till Anni och blev därmed den 50-nde pocketern i bokringen "Pockethexorna på utflykt".


Men som jubilar måste man ju få ett pris också och eftersom det gick ner två stycken pocketar till i påsen, så fick det bli priset. Anni har sagt att hon inte gillar deckare så fick det bli en av "deckarförfattaren" Henning Mankells romaner istället och "Italienska skor" låter väl inte helt fel? Men så var det ett väldigt blått omslag också..
Sist men inte minst blev det pocketern "Mellan ebb och flod" av den romantiska och familjära författarinnan Rosamunde Pilcher som gärna låter en av sina kvinnliga huvudrollstagare vara konstnär av något slag. Låter inte det som en bok som skulle passa damen, med ögon känsliga för blått..

Lycka till med läsningen Anni och så ser vi alla fram emot att få höra vad du tycker om böckerna som har vandrat iväg till en Stockholmsförort på sin första etapp på utflykten! Snälla, om du kan så skulle det vara väldigt skoj om du skickar med foton på hur böckerna har det hos dig och det gäller även alla ni andra med böcker i bokringen "Pockethexorna på utflykt", för mina inlägg om boken blir ju så mycket mer personliga då!
Kramis till alla från Pockethexan själv!
<;D

1 kommentar:

Anni sa...

läser o läser o läser o läser....