söndag 20 juni 2010

Tack Victoria o Daniel för en underbar dag vid slottet!


...och den svenska Polisen! För att ni var så söta och ordnade en privat kortege längs Skeppsbron för mig och kära maken så att vi kunde komma fram till handikappläktaren vid slottet.

Man kan knappt tro att det är sant det, vi var bara och hejade på min kära svärdotter när hon var o spelade handboll i Eken Cup på Gubbängsfältet när vi efteråt blev så sugna på en sallad att vi åkte till vårt favo ställe på söder o köpte med oss en varsin.Sen skulle vi bara hitta något ställe att äta den på o begav oss ner mot Slussen och det var då hela "hallabalunsen" drog igång.

Tänk er, er kära Pockethexa som inte är helt återställd efter sin senaste "sjukhusresa" och nu fick hon den största uppmärksamheten man kan tänka sig, så ni mig? För det var vi som blev framlotsade med polisens ledningsbuss som lots längs den avspärrade kortegvägen en


haltimme innan de nygifta skulle ta samma väg. När sens kära maken blev anvisad en privatparkering vid slottsbacken fick jag två stycken rara poliser att leda fram mig till det avspärrade området för handikappade och fick min omtalade solstol på plats innan de lämnade mig för att njuta av utsikten på första parkett!!!

Inte så tokig utflykts plats för vår lilla salladsbufe, men var var alla de andra handikappade som hade tillgång till denna fina plats, fick inte ni samma lotsning som jag för att vara med om denna historiska händelse?Ni fick nog inte det och inte vekrar det ha varit så stor reklam för platsen heller för som en rullstolsbunden tyska sa att hon hade Googlat efter en sådan här plats men inte hittat någon information utan hamnade där av en slump. Vi läste om platsen i SvD men inte hur man skulle ta sig dit.

Men kul blev det i alla fall och var lyckliga de var brudparet och jag måste faktiskt säga att det är något alldeles speciellt att ha varit med om den här händelsen och få se allt så nära inpå, ibland är det inte så tokigt att vara handikappad...

10 kommentarer:

TEFROSSA sa...

Det var till att ha flyt! Kul för dig!

Kram

Lena

Elle sa...

Snacka om tur!
Jag själv sprang mellan matlagning och tv-tittande hela tiden. Önskar att jag tagit mig till Stockholm istället för att uppleva det hela "live"!
Vilket underbart vackert bröllop!
Kul att du mår såpass bra igen att du kunde ta dig dit!
Ha en skön kväll!
Kram Elle

Fru Pusselbit sa...

Vad roligt att ni fick en så bra plats! Jag själv satt här hemma i tv-soffan och njöt... =)

Ha det så gott! =) kram

Anni sa...

Men vad glad jag blir att du fick så bra plats och sådan service - tänk om Globen kunde lära sig av detta!!!

Själv såg jag allt på teve, då kunde jag ju gråta utan att så många såg ;-)

Kramen ♥

Crea Diem sa...

Känner en stor spontan glädje för dej,att du fick vara med om allt detta fina! Soliga Kramar

Anne-Lie sa...

Men va kul att du fick första parkett! Själv följde jag skådespelet från Tvsoffan;-))

Karins fotoblogg sa...

Coolt!

Anonym sa...

Mycket kul att du fick se det vackra brudparet från första parkett. Det är du värd efter allt slit under våren. Hälsningar Ronny

Nattmia sa...

Vad kul, att få sett de lyckliga tu på så nära håll :-)

Njut nu av midsommaren..

Kram Mia

Häxan sa...

Vilken tur ni hade!! Och som du skrev med glimten i ögat" Ibland är det bra att vara handikappad"...Det gäller att se det som är bra :)
Visst var det en härlig dag. Jag befann mig i Småland framför Tvn och det var ju inte illa. men hade velat sett det i verkligheten.
Men man blev lycklig av att se deras kärlek.
Hoppas ni har haft en bra Midsommar!

Kram från Häxan.