fredag 9 november 2012

De bästa presenterna till farsdags hittar du här!

Visst är det väl så att när det väl är dags för farsdag så tänker du så här!
-I år SKA jag hitta den perfekta presenten till pappa, den som ingen annan har kommit på, något som han kommer att älska!

Den självklara presenten som han bara kommer att älska och som kommer att leda till många skratt:
FAR och JAG av Jan & Maria Bergelin, Galago förlag.

När man läser de här serierna så undrar man vart författarna har hängt upp övervakningskameran för det känna som "intrigerna" är tagna hemma hos oss när sönerna fortfarande bodde hemma.
Det kanske stämmer hemma hos er också?Brutus Östlings förlag Symposion har gett ut en perfekt farsdagsbok, Vad dom fick se! av Lars Fahlén.

Det är en bok som handlar om den svenska bildtidning Se som är den svenska varienten av Life.

Boken handar om åren innan den blev en herrtidning, det är alltså från 1931 fram till mitten av 70-talet. Det är bla. den värdskända fotograferna Ulf Nilsson och redaktören Carl-Adam Nycop som berättar med egna ord vad som ligger bakom de kända bilderna i från världshistorien som Biafra, Livets första bilder, Ingo, Saabs unika Trollhättefabrik, Ungernrevoltern och fröken Sverige mm. 

Men de har lite "flickfoton" också i boken...vad sägs om de här oförglömliga fotorna på Lill-Babs. Är inte det här en riktigt hit för far? Men om du nu är ute i sista minuten och inte har någon annan ide vad du ska ge till din far så har Pocketförlaget den ultimata lösningen till farsdag, Slipsboken! av Marcus Gners och Per Sjölund.
Alltså den bok om slipsens historia och får den en perfekt guid för att hitta i slipsens modedjungel efter DIN slips.
Plus att lilla pappsen får en vacker slips med på köpet!


 Hoppas att ni nu har hittat den perfekta presenten till farsdag!

Inga kommentarer: