lördag 13 mars 2010

Ikväll är det dags för..

..ja vem är det du längtar efter att få se i kvällens tv-tablå?

Är du som min dotter och tycker att det är Måns Zelmerlöw som gör kvällen?

..för det är väl Melodifestivalen som drar?


Ja, ja nu förstår jag, det är ju den här du längtar efter att få se mer av i TV, Dolhp!
Nehe, då gör du nog som min dotter ändå, om man inte kan heja på Måns så får man ta det som är näst bäst, Ola!


Vad jag ska se ikväll och inte vill missa?

...reprisen av finalen av Prodject Runway så klart!!!
(Okej jag erkänner, jag råkade missa slutet på programet när jag spelade in det i söndags, så jag vet inte vem vinnaren är...)

2 kommentarer:

Elle sa...

Tja, tyvärr kan jag som vanligt inte yttra mig om vad som händer i Sveriges melodifestival. Här i Tyskland är "hysterin" inte riktigt lika stor heller. I sverige sitter nog nästan hela befolkningen framför tv:n och hejar.
Med Mr. Lundgren har ni träffat rätt hos mig idag, du och maken. Dolph har väl alltid varit en liten favorit hos mig...erkänner att jag ofta kollat actionfilmer för hans skull.
Kul att höra honom prata svenska, jag är ju van att han blir dubbad på tyska!

Heidi Klum & Co kör just nu med den tyska varianten av detta program. Hon kommer för övrigt från Bergisch Gladbach, ca tjugo minuters bilväg härifrån *skryt*, d v s om min man kör...om jag kör kan du lägga till fem minuter!

Min lilla dotter kollar gärna på "Germanys next Topmodel" samt de tyska versionerna av "Idol"...d v s "Popstar" och "Deutschland sucht den Superstar" - Tja ett kortare namn hittade de inte för "Idol" *ler*
Nu tränar hon framför tv:n var och varannan dag, dansar och sjunger med i låtarna på sin egen variant av engelska och säger att hon minsann ska vara med i nästa omgång och bli "Popmodel" *fniss*
Är väl en blandning av Popstar och topmodel antar jag...

Önskar dig en skön kväll med Melodifestivalen!
Kram Elle

Carpe Diem. sa...

Ja har otur och det inte är mer sport på tv, så kanske det blir en glutt på Melodofestivalen. Men varken Måns eller Dolph lockar. Fast jag tycker att Måns har varit bra det lilla jag sett (ett program)
Troligen blir det att hålla reda på ishockey och sen se nått bandat.
Ha en trevlig kväll!
Kram Kerstin